Ο ΟΦΗ θα διαφημίζει για τρία χρόνια στο μπροστινό μέρος της φανέλας κάποιο από τα τυχερά παιχνίδια του Ο.Π.Α.Π και για κάθε χρόνο συμφωνίας η κρητική ΠΑΕ θα βάζει στα ταμεία της το ποσό των 400.000 ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΟΦΗ θα διαφημίζει στο μπροστινό μέρος της φανέλας για την φετινή χρονιά το νέο παιχνίδι κυνοδρομιών που έχει ενταχθεί πρόσφατα στα τυχερά παιχνίδια του Ο.Π.Α.Π και γνωρίζει πολύ μεγάλη επιτυχία με την επωνυμία «Races».
Παρόλα αυτά ο Ο.Π.Α.Π αναμένεται να δώσει άμεση οικονομική ανάσα στην κρητική ΠΑΕ καθώς την Τετάρτη το πρωί θα καταβάλει το ποσό των 150.000 ευρώ από τις περσινές οφειλές του Ο.Π.Α.Π προς τον ΟΦΗ.
Αυτά τα χρήματα έρχονται στην κυριολεξία σαν μάνα εξ ουρανού για την κρητική ΠΑΕ σε ένα σημείο όπου «καίγεται» για να εξοφλήσει το ποσό των 38.000 ευρώ για να καλύψει την οφειλή που υπάρχει προς τον πρώην Σκοπιανό ποδοσφαιριστή της ομάδας Γιοβάν Κοστόφσκι μέχρι την Πέμπτη για να μην κινδυνέψει με αφαίρεση βαθμών από το πρωτάθλημα.
Δεν πήρε την πρώτη δόση των τηλεοπτικών λόγω Βατσινάδων
Σε ότι έχει να κάνει με το θέμα με την είσπραξη της πρώτης δόσης από τα τηλεοπτικά δικαιώματα η είσπραξη των χρημάτων δεν μπόρεσε να γίνει την Τρίτη όπου δόθηκε η πρώτη δόση σε όλες τις υπόλοιπες ομάδες της Σούπερ Λίγκα και ο απλούστατος λόγος είναι ότι υπάρχει η δικαστική διαμάχη με τους αδερφούς Βατσινά που με την κίνησή τους έχουν «μπλοκάρει» έστω και προς το παρόν την πρώτη δόση που ήταν να λάβει την Τρίτη η κρητική ΠΑΕ.
Εάν την Πέμπτη το πρωί στις 12 η ΠΑΕ ΟΦΗ δικαιωθεί από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου στην αίτηση ανακοπής που έχει κάνει κατά της κίνησης των Βατσινάδων τότε υπάρχει δέσμευση από την Σούπερ Λίγκα ότι τα χρήματα της πρώτης δόσης από τα τηλεοπτικά την Παρασκευή θα βρίσκονται στο λογαριασμό της ΠΑΕ ΟΦΗ.
Πηγή: Σπορ FM Κρήτης