Αναλυτικά όσα δήλωσε στη "Sportday":
-Κύριε Τσάκα, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης τονίζει ότι βάζει τέλος στην ιστορία, μια και η διορία έληξε.
"Εγώ αυτό που σας λέω είναι ότι έχουμε περιθώριο μέχρι τη Δευτέρα! Ο πρίγκιπας θέλει να τελειώνουμε σύντομα και να έρθει άμεσα στην Ελλάδα. Τη Δευτέρα οι δικηγόροι θα έχουν την εξουσιοδότηση και θα προχωρήσουμε το deal για τον Παναθηναϊκό. Θα δώσουμε απαντήσεις"!
-Τι εννοείτε;
"Ο πρίγκιπας δεν καταλαβαίνει γιατί έχει δημιουργηθεί τόσο αρνητικό κλίμα. Έχουμε κάνει μια ξεκάθαρη πρόταση για τον Παναθηναϊκό. Τι άλλο να κάνουμε, δηλαδή; Δεν το καταλαβαίνω. Αν ο Παναθηναϊκός έχει εναλλακτική πρόταση, ας μας το πει. Αμφιβάλλω. Ο πρίγκιπας, όταν θα έρθει στην Ελλάδα, θα μιλήσει για όλα. Κάποιοι έχουν προσπαθήσει να μπουν εμπόδιο στο deal".
- Ποιους εννοείτε;
"Δεν θέλω να πω περισσότερα επ' αυτού".
-Είστε, δηλαδή, αισιόδοξος ότι η υπόθεση θα συνεχιστεί;
"Σας είπα ότι τη Δευτέρα θα στείλουμε την εξουσιοδότηση. Όλα τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση. Εμείς θέλουμε να προχωρήσουμε τη συμφωνία και μετά να δω τι θα λένε. Σας είπα ξανά ότι έχουμε περιθώριο μέχρι τη Δευτέρα. Λίγη υπομονή και θα δείτε ότι όλα όσα έχουμε δεσμευτεί, θα γίνουν πράξη".
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο