Facebook Pixel Γκέκας, η επιστροφή!
| 2011-09-23 12:40:00

Γκέκας, η επιστροφή!

Γκέκας, η επιστροφή!

Ο Γκέκας βρίσκεται στην προεπιλογή του Σάντος για το κρίσιμο παιχνίδι με την Κροατία για τα προκριματικά του Euro 2012. "Ζητάω συγγνώμη για το λάθος μου!", δήλωσε. Mέσα και ο Χιώτης!
 

Μπορεί ο Φάνης Γκέκας να είχε δηλώσει ότι δεν θα ξαναφορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο, ωστόσο ο διεθνής επιθετικός επιστρέφει στην Εθνική ομάδα ενόψει των αναμετρήσεων με την Κροατία και τη Γεωργία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο παίκτης τα είπε με τον Φερνάντο Σάντος και συμφώνησαν να προσφέρει και πάλι τις υπηρεσίες του στην Εθνική ομάδα ενόψει των κρίσιμων αγώνων που έχει μπροστά της η Εθνική ομάδα.

O Γκέκας τόνισε με γραπτή του δήλωση: "Πριν από έναν χρόνο περίπου ανακοίνωσα ότι αποχωρώ από την Εθνική Ομάδα. Πιστεύω ότι τα λάθη είναι ανθρώπινα και είναι γενναίο να τα αναγνωρίζεις. Ήρθε ο καιρός να αναγνωρίσω το δικό μου και να ζητήσω συγνώμη πριν απ΄ όλους από τον προπονητή μου και την Ομοσπονδία, μα πάνω απ΄ όλους από τους συμπαίκτες μου.

Σήμερα θέλω να απευθυνθώ ειδικά σε αυτούς και να τους πω με ειλικρίνεια ότι δεν έχουν καταφέρει απλώς να φτιάξουν μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Κυρίως έχουν καταφέρει να φτιάξουν μια οικογένεια. Εγώ, λοιπόν, επιθυμώ να επιστρέψω σε αυτή την οικογένεια, αφήνοντας πίσω τα λάθη που έκανα. Έχω υπηρετήσει την Εθνική Ομάδα με όλες τις δυνάμεις μου και το ίδιο σκοπεύω να κάνω σε περίπτωση που κριθώ αναγκαίος από τον προπονητή μου στο αμέσως προσεχές ή στο απώτερο μέλλον", ανέφερε.

Στο μεταξύ, ο τραυματισμός του Σηφάκη φέρνει τον Σάκη Χιώτη από τον ΑΠΟΕΛ στην Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΕΠΟ αναφέρει:

"Ο κ. Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε την προεπιλογή ποδοσφαιριστών, που ανήκουν σε ομάδες του εξωτερικού, ενόψει των αγώνων της Εθνικής Ανδρών με την Κροατία (7/10) και τη Γεωργία (11/10) για τα προκριματικά του EURO 2012.

Πρόκειται για τους Τζόρβα, Τζαβέλλα, Παπασταθόπουλο, Κ. Παπαδόπουλο, Πέτσο, Τζιόλη, Κονέ, Πλιάτσικα, Σαμαρά, Γκέκα, Χιώτη".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags