Facebook Pixel Τελικά: Κοστάντσο ή Ελευθερόπουλος;
| 2011-09-25 11:45:00

Τελικά: Κοστάντσο ή Ελευθερόπουλος;

Τελικά: Κοστάντσο ή Ελευθερόπουλος;

Ο Κοστάντσο τρώει όρθιος το ένα γκολ μετά το άλλο και κάποιοι στο λιμάνι βλέποντας τον Ελευθερόπουλο στον Πανιώνιο να πιάνει τα ...άπιαστα θα τραβάνε τα μαλλιά τους που δεν τον προτίμησαν το καλοκαίρι.

Ο Ελευθερόπουλος σχεδόν παρακάλαγε γονατιστός όλο το καλοκαίρι να πιάσει λιμάνι. Δεν τον ένοιαζαν τα χρήματα, ούτε είχε απαίτηση να παίζει βασικός. Απλά, ήθελε να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, πολλοί μέσα στον σύλλογο ήταν υπέρμαχοι αυτής της μεταγραφής. Ωστόσο, η επιστροφή του "Ελέ" δεν αποφασίστηκε ποτέ και στον Ολυμπιακό προτίμησαν να πάρουν πρώτο τερματοφύλακα τον Κοστάντσο και δεύτερο τον ελεύθερο από τον Εργοτέλη, Δασκαλάκη. Και πλέον θα έχουν αρχίσει να το μετανιώνουν...

Γιατί ο Κοστάντσο τρώει όρθιος το ένα γκολ μετά το άλλο και ο Δασκαλάκης έχει δείξει από τα φιλικά ότι δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας την ώρα που ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον έχει υποβιβάσει σε νούμερο "3" παίρνοντας στην αποστολή τον νεαρό Μέγερι.

Την ίδια ώρα, ο Ελευθερόπουλος αποδεικνύει με τις εμφανίσεις του στον Πανιώνιο ότι δεν ήταν κανένας ξεγραμμένος. Συνεχίζει την περυσινή πολλή καλή χρονιά που είχε με τον Ηρακλή πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Όποιος τον είδε, άλλωστε, χθες κόντρα στην Κέρκυρα θα έτριβε τα μάτια του, όταν στο δεύτερο ημίχρονο έκανε 3-4 φοβερές αποκρούσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags