Facebook Pixel Καλό κουράγιο...
| 2011-09-27 07:45:00

Καλό κουράγιο...

Καλό κουράγιο...

Ο Νικόλας Βασιλαράς γράφει στο blog του για τον... πόλεμο χαρακωμάτων ανάμεσα στον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Ανδρέα Βγενόπουλο που φθείρει ψυχολογικά τον κόσμο του «τριφυλλιού»!

Ξέρω ότι ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου της ομάδας έχει κουραστεί. Λογικό και επόμενο. Το θέμα είναι ότι όλοι οι Παναθηναϊκοί θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή γιατί η ιστορία θα τραβήξει κι άλλο. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Σε τούτο εδώ το blog έχει τονιστεί δεκάδες φορές ότι ο Βαρδινογιάννης θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να δώσει την ΠΑΕ στον... οποιονδήποτε ΕΚΤΟΣ από τον Βγενόπουλο. Στον Κόκκαλη, τον οποίο ευχαρίστησε στην τελευταία του συνέντευξη, μοιάζει μάλιστα πιο πιθανό. Ασφαλώς και δεν θα γίνει, αλλά μέσα από την υπερβολή αναδεικνύονται οι προθέσεις του. Ο Βγενό από την άλλη θα πρέπει να περάσει πάνω από το πτώμα του αν θέλει να πάρει την ομάδα.

Με την λογική αυτή δεν γίναμε σοφότεροι μετά το τελευταίο πινγκ – πονγκ ανακοινώσεων και τις κάθε πιθανές και απίθανες “τρίπλες” του Τζίγκερ για να κερδίσει χρόνο. Αν ήταν τόσο απλό όσο το περιέγραψε το θέμα της ΓΗΠΕΛ θα το απαντούσε εδώ και δέκα μέρες και θα είχε τελειώσει η ιστορία. Προφανώς όμως δεν είναι, γι' αυτό και έβαλε και το σχετικό επικοινωνιακό “περιτύλιγμα” ώστε να το πλασάρει και πιο εύκολα μέσα από τα ΜΜΕ που έχει και στα οποία τα σκυλιά μόνο δεμένα δεν είναι. Ετοιμα να δαγκώσουν είναι, ασχέτως αν οι μάσκες έχουν πέσει καιρό τώρα.

Από τη δική του πλευρά ο Βγενό δείχνει αποφασισμένος να το πάει στο ΟΛΑ ή ΤΙΠΟΤΑ κι αυτό αν μη τι άλλο είναι ψυχοφθόρο για τον κόσμο της ομάδας. Θα μπορούσε να πει “προχωράμε ακόμη και έτσι κι ας πάνε στην ευχή τα λεφτά που τσίμπησε από το ταμείο της ΠΑΕ η ΓΗΠΕΛ”, αλλά δεν το κάνει. Όπως ο Τζίγκερ δεν θέλει ούτε με σφαίρες να του δώσει την ομάδα, έτσι κι αυτός δεν θέλει να του χαρίσει ούτε σεντ. Θέλει να τον κάνει να πιει όλο το πικρό ποτήρι, όπως το έπινε και ο κόσμος της ομάδας τα χρόνια που υποτίθεται πως διοικούσε.

Πάμε λοιπόν σε μια σκληρή παρτίδα πόκερ και... όποιος αντέξει. Δεν είναι εύκολο να προβλέψεις το αποτέλεσμα άσχετα αν πιστεύω ότι έτσι όπως τα έχει κάνει ο Βαρδινογιάννης δύσκολα θα αντέξει. Από εκεί και πέρα η κατάσταση αυτή σαφώς και δεν είναι ότι καλύτερο για τον κόσμο. Για την ακρίβεια είναι ότι χειρότερο. Δυστυχώς όμως στην παρούσα φάση δεν μπορεί να γίνει τίποτα άλλο καθώς οι δύο πλευρές έχουν κλείσει τα αυτιά τους και δεν βλέπουν γύρω τους. Αν ήθελαν να το τελειώσουν το deal, ακόμη και μέσα από εντάσεις, θα μπορούσαν να το κάνουν σε ένα μεταξύ τους ραντεβού, σε 1-2 τηλεφωνήματα. Εδώ όμως είναι ξεκάθαρο ότι ΠΡΩΤΑ ο ένας θέλει να ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ τον άλλο και έπεται η ουσία του πράγματος. Μας αρέσει, δεν μας αρέσει, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να το αλλάξουμε.

Αυτά σε ότι αφορά την “μάχη” Βαρδινογιάννη – Βγενόπουλου. Για το καραγκιοζιλίκι με τον Τσάκα εξακολουθώ να μην το παίρνω στα σοβαρά όσο δεν βλέπω κάτι σοβαρό. Θα το κάνω με μεγάλη μου ευχαρίστηση αν αποδειχτεί ότι υπάρχει φως και δεν είναι παραμύθι της Χαλιμάς, αλλά μέχρι τότε και ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑ οφείλω να το πάρω στην πλάκα. Δεκτές οι οποιασδήποτε διαφωνίες του καθενός, γνώμη πάντως δεν αλλάζω.

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags