Facebook Pixel Αν του γράψει τη Motor Oil πήρε την ΠΑΕ!
| 2011-09-27 09:12:00

Αν του γράψει τη Motor Oil πήρε την ΠΑΕ!

Αν του γράψει τη Motor Oil πήρε την ΠΑΕ!

Κουράστηκα πλέον με την οικογένεια Βαρδινογιάννη... Γράφει ο Βασίλης Βέργης.

Είναι αδιανόητο, για την όποια Παναθηναϊκή τους συνείδηση, να ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ με αυτόν τον άκομψο και αήθη τρόπο στον Ανδρέα Βγενόπουλο να αποκτήσει την ΠΑΕ και να οδηγήσει το «τριφύλλι» στους δρόμους της αλήθειας και της ευημερίας.

Σε έναν άνθρωπο ο οποίος με σύνεση, συνέπεια λόγων και έργων, ευλάβεια υποσχέσεων και πράξεων προσπαθεί να τους βγάλει από το αδιέξοδο, οι Βαρδινογιάννηδες αρνούνται πεισματικά τη λύτρωση, τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Οι άνθρωποι είναι απίστευτοι.

Το Δεκέμβριο του 2010 ο Ανδρέας Βγενόπουλος νομίσαμε ότι σιχτίρισε με την εισβολή των οπαδών του Παναθηναϊκού και τα κυνηγητά των παικτών, γι' αυτό έφυγε ρίχνοντας μαύρη πέτρα πίσω του, γνωστοποιώντας ότι δεν γουστάρει να μας πει «γιατί», καθώς το έχει πληρώσει 22 εκατ. ευρώ. Μερικούς μήνες μετά μάθαμε, από τα πάντοτε ειλικρινή λεγόμενά του, ότι το έπραξε γιατί ο Παναθηναϊκός διεκδικούσε το πρωτάθλημα. Οπότε αυτός έφυγε τότε... τρέχοντας για να μην του το στερήσει!

Επειτα από 8,5 μήνες -σαν να λέμε ένα τσιγάρο δρόμος- κι αφού οι Βαρδινογιάννηδες είχαν οδηγήσει το σύλλογο στο χείλος του γκρεμού και του Πρωτοδικείου ο άγιος και πάνω απ' όλα αληθινός αυτός άνθρωπος εμφανίστηκε και είπε στον Τζίγγερ να του αδειάσει τη γωνιά για να πάρει τις παρκαρισμένες μετοχές του. «Θα πρέπει να απαντήσει ότι δέχεται την αύξηση Μ.Κ. -15 εκατ. ευρώ με 0,33 ανά μετοχή-, να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση, να καταλυθεί το συμφωνητικό των μετόχων και να λύσει το θέμα της ΓΗΠΕΛ. Αν τα κάνει αυτά... we are in business». Ευτυχώς ο «σοφέρ» απάντησε ότι το πάρκινγκ είναι ανοικτό, οπότε... άπαντες αναφώνησαν «μαζί σου, Ανδρέα, για μια Πανάθα νέα».

Μπα, οφθαλμαπάτη! Ο Ανδρέας -είδαμε το φως το αληθινό- επανήλθε κρατώντας πλέον την ξιφολόγχη της μιντιακής κάθαρσης. Ο Βαρδινογιάννης είχε βάλει μέχρι και το CNN να τον πολεμάει, οπότε «σοφέρ, ή δέχεσαι τους πέντε όρους που σου βάζω ή τέλος, φεύγω, για πρώτη και τελευταία φορά». Ο Τζίγγερ έκανε τον κουφό. Μπορεί και να έχει ήδη κουφαθεί, δεν ξέρω. Αλλωστε κι αυτός τόσα χρόνια κούφανε τον κόσμο με τις επιλογές του. Στο τελεσίγραφο Βγενόπουλου δεν απάντησε, αλλά ο κύριος Ανδρέας είναι τζέντλεμαν και πάνω απ' όλα Παναθηναϊκός που έχει τιμηθεί με το χρυσό τριφύλλι.

Γι' αυτό και την ημέρα που έληξε το τελεσίγραφο επανήλθε, κάνοντας τους πέντε όρους μόλις έναν: τη ΓΗΠΕΛ («Πάρ' την από εδώ και πήγαινε, σοφέρ, στον... Κηφισό»!). Εδώ πλέον είπαμε άπαντες: Πάει, τον έπιασε αιχμάλωτο τον οδηγό.

Τελείωσε το παραμύθι, τον διέλυσε. Δυστυχώς, όμως, ο σοφέρ το... πήρε αλλιώς. Και χθες απάντησε εκ νέου ότι ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΗΠΕΛ. Παίρνει την αποτυχημένη θυγατρική και τη στέλνει στη λήθη του Ελαιώνα, τον άλλον αιώνα.

Οπότε, όλοι πλέον αναφώνησαν: τέλος, ο Παναθηναϊκός ΣΩΘΗΚΕ, ο κύριος Ανδρέας -μεγάλη η Χάρη Του- θα απογειώσει τον Παναθηναϊκό. Τέλος τα αποτυχημένα αυτοκινητάκια, ήρθε η ώρα για τα αεροπλανάκια. Κι όμως, ο Ανδρέας Βγενόπουλος ΠΑΛΙ δεν πείστηκε. Γιατί, λέει, ο Βαρδινογιάννης παίρνει τη ΓΗΠΕΛ για να κάνει αγωγές και να κονομήσει καμιά 20αριά εκατ. ευρώ από αυτές και η (δική του) ΠΑΕ να μείνει αμανάτι. Οπότε... επιστροφή στον έναν όρο.

Ναι, μόνο που αυτήν τη φορά δεν τον αναφέρει. Ο πραγματικός ΟΡΟΣ που κανονικά πρέπει να θέτει ο Ανδρέας Βγενόπουλος στους Βαρδή και Γιάννη Βαρδινογιάννη είναι ΕΝΑΣ: να του «γράψουν» τη MOTOR OIL. Να του μεταβιβάσουν το μαγαζί τους. Ετσι ώστε αυτός, ως πραγματικός και πάνω απ' όλα ειλικρινής Παναθηναϊκός, να χρησιμοποιήσει τα κεφάλαιά της για να απογειώσει το σύλλογο. Φαντάζομαι ότι ΔΕΝ γίνεται να του αρνηθούν αυτό τον πραγματικά Παναθηναϊκό όρο οι Βαρδινογιάννηδες. Είναι τόσο αληθινές, ξεκάθαρες και κυρίως ειλικρινείς οι θέσεις του, όπου κάθε όρος είναι «χρυσό τριφύλλι».

ΥΓ.1: Μεγαλύτερη απάντηση για τις «γελοιότητες» από αυτό που συνέβη ΚΑΙ ΧΘΕΣ εννοείται ότι δεν μπορεί να υπάρξει, κύριε Βγενόπουλε. Και τη δώσατε μόνος σας...

ΥΓ.2: Δεν έχω καμία νέα τοποθέτηση για το Τσάκα-μπαμ. Ούτε μου προξενούν εντύπωση όσα έγιναν ΚΑΙ ΧΘΕΣ. Εχω πει άπειρες φορές στο ραδιόφωνο (ενώ φυσικά τα γραπτά μου μένουν) ότι, αν τελικά ο πρίγκηψ «αποκτήσει» τον Παναθηναϊκό, μάλλον θα μείνω ο μόνος που αμφισβητούσε-ενίοτε λοιδορούσε αυτή την ιστορία. Οι υπόλοιποι θα... πανηγυρίζουν!

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags