Facebook Pixel Εχει "δρόμο" ακόμα!
| 2011-09-27 10:48:00

Εχει "δρόμο" ακόμα!

Εχει "δρόμο" ακόμα!

Το μόνο βέβαιο μετά το "πινγκ - πονγκ" Βαρδινογιάννη - Βγενόπουλου είναι ότι το θέμα στον Παναθηναϊκό έχει "ψωμί" ακόμη. Γράφει ο Νικόλας Βασιλαράς.

Κανείς από τους δύο δεν θέλει να εγκαταλείψει τη μάχη, κανείς δεν θέλει να χάσει, τουλάχιστον από τον συγκεκριμένο αντίπαλο.

Μπορεί να μοιάζει ως αστείο, είναι όμως η πραγματικότητα. Η πλευρά Τζίγκερ επιθυμεί μεν να αφήσει την ομάδα, δεν δείχνει ωστόσο διατεθειμένη να το κάνει αν το επόμενο αφεντικό της είναι ο Βγενόπουλος. Νομίζω ότι αυτό μπορεί να το καταλάβει ο καθένας, αν κρίνει από τα τεχνάσματα που ανακαλύπτονται.

Από την άλλη πλευρά ο "Βγενό" δείχνει να θέλει να πάρει την ομάδα αλλά με τους δικούς του όρους. Χωρίς να κάνει ούτε μισό βήμα προς τα πίσω. Ψάχνει να κυριαρχήσει σε αυτή την άτυπη κόντρα για τον μεγαλομέτοχο κι αυτό όχι απλώς δεν είναι εύκολο, αλλά εντελώς ψυχοφθόρο.

Ο φίλαθλος του Παναθηναϊκού έχει φτάσει στα όριά του. Χάνει τον ύπνο του, ενώ όσοι κοιμούνται ξυπνούν το πρωί με την αγωνία για τις ανακοινώσεις των δύο "μονομάχων". Μιλάμε για μια κατάσταση που έχει κουράσει κόσμο και κοσμάκη και που κανείς δεν αντέχει να τη βιώνει για πολύ ακόμη.

Δυστυχώς όμως το τι θέλει ο κόσμος από το τι θέλουν οι δύο άνδρες απέχει χιλιόμετρα. Αυτό σημαίνει ότι η ιστορία θα τραβήξει κάποιες μέρες ακόμη καθώς κανείς δεν θέλει να χάσει. Ο μόνος που χάνει από την ιστορία αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Αυτό δεν χωράει αμφιβολία.

Την ίδια ώρα η ιστορία του Τσάκα και του Πρίγκιπα χάνει και τους τελευταίους της υποστηρικτές. Λογικό και επόμενο από τη στιγμή που τα όσα έχει τάξει αυτός ο ιδιαίτερος τύπος απέχουν έτη φωτός από την πραγματικότητα.

Αν με το καλό αλλάξουν τα δεδομένα, κανείς φίλος της ομάδας δεν θα στενοχωρηθεί αλλά οι εξελίξεις δεν φαίνεται να δικαιώνουν όσους είδαν σοβαρά το συγκεκριμένο "περίεργο" σενάριο.

Πηγή: novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags