1. "Ποιος θα τα ξεμπλέξει όλα αυτά; Εγώ που όταν κατάλαβα τι ακριβώς συμβαίνει με το γήπεδο του έλεγα να μη ξοδεύει λεφτά ή αυτός που τα έκανε θάλασσα;"
2. "Δεν ζήτησα από τον κ. Γ. Βαρδινογιάννη να βάλει τα λεφτά που χρωστάει από την τελευταία αύξηση όπου έπρεπε, όπως συμφωνήσαμε, να βάλει την αναλογία του όπως κάναμε εγώ και ο κ. Πατέρας".
3. "Αλλά δεν τα έβαλε επειδή δεν υπέγραψε ο κ. Πατέρας (!) και μετά έλεγε ότι εγώ δεν τήρησα την περσινή συμφωνία μας"
4. "Αυτά λοιπόν και όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Εγώ εδώ πλέον δεν πρόκειται να κάνω ούτε βήμα πίσω".
5. "Επειδή η προπαγάνδα λέει ότι εγώ δεν δεσμεύομαι τι χρήματα θα βάλω και θέλω να βάλει λεφτά ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης απαντώ".
6. "Ο κ. Βαρδινογιάννης καλείται να δώσει εγγυήσεις (αποδεκτές από τους δικηγόρους μου) και εγώ δεσμεύομαι να βάλω σε μετρητά τουλάχιστον το ισόποσο των εγγυήσεών του".
Να συμπληρώσουμε κάτι ακόμα; Για πρώτη φορά ο Ανδρέα Βγενόπουλος σε ανακοίνωσή του έχει δίπλα από το όνομά του τον προσδιορισμό "Μέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός". Τυχαίο;
Διαβάστε επίσης:
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο