Facebook Pixel Θέλει ή δεν θέλει ο Βγενόπουλος;
| 2011-09-27 14:49:00

Θέλει ή δεν θέλει ο Βγενόπουλος;

Θέλει ή δεν θέλει ο Βγενόπουλος;

Το μπαράζ ανακοινώσεων του Ανδρέα Βγενόπουλου, τρεις σε διάστημα 24 ωρών, κούρασαν τον κόσμο του Παναθηναϊκού που ζητά ξεκάθαρες τοποθετήσεις. Θέλει τελικά ή όχι την ΠΑΕ Παναθηναϊκός; Το σχόλιο του Γιώργου Τριανταφυλλίδη.

Εάν ισχυρίζεται πως ο Παναθηναικός "πτώχευσε" με τα 5 εκ. ευρώ της ΓΗΠΕΛ, τι έγινε με τα 160 εκ. ευρώ που ξοδεύτηκαν επί πολυμετοχικότητας και ο ίδιος ήταν υπέρ της υπέρβασης στο μπάτζετ χωρίς να έχει εγγυηθεί ποτέ για τίποτα;

Και για να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία. Τα πράγματα είναι απλά: παίρνεις την ΠΑΕ και κυνηγάς νομικά τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για όποια παρατυπία ή παράνομη πράξη διαπιστώσεις με στοιχεία πως υπάρχει. Αυτή είναι ξεκάθαρη τοποθέτηση και κάτι τέτοιο θέλει να ακούσει ο κόσμος για να πειστεί για τις προθέσεις του Ανδρέα Βγενόπουλου.

Γιατί ήταν σαφέστατο το επιχείρημα που προέβαλε ο κ. Βγενόπουλος όταν ο κ. Βαρδινογιάννης γκρίνιαζε για τις υπερβάσεις του μπάτζετ και το ξόδεμα αλόγιστων χρημάτων επί πολυμετοχικότητας:

"Κύριοι όλα αυτά έχουν εγκριθεί από το διοικητικό συμβούλιο" έλεγε τότε ο Mr MIG. Μα και όλα τα έξοδα της ΓΗΠΕΛ έχουν εγκριθεί από ίδιο το διοικητικό συμβούλιο κ. Βγενόπουλε.

Πηγή: Contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags