Facebook Pixel Βαρδινογιάννης-Βγενόπουλος: Πίσω από τις γραμμές…
| 2011-09-27 15:53:00

Βαρδινογιάννης-Βγενόπουλος: Πίσω από τις γραμμές…

Βαρδινογιάννης-Βγενόπουλος: Πίσω από τις γραμμές…

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει για τη νέα διαμάχη των δυο μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και... αποκρυπτογραφεί τα όσα λένε.

Ναι, ναι, το ξέρω. Εχετε κουραστεί όλοι σας μα τον συνεχόμενο χαρτοπόλεμο και τις ανακοινώσεις που τελειωμό δεν έχουν από τους Γιάννη Βαρδινογιάννη και Ανδρέα Βγενόπουλο. Πολλοί από εσάς βαρεθήκατε να… διαβάζετε πίσω από τις γραμμές, να προσπαθείτε να ερμηνεύσετε τις προθέσεις των δυο και να μπαίνετε στο μυαλό τους, για να καταλάβετε τι πραγματικά εννοούν. Ετσι είναι αυτά, όμως, ειδικά όταν μιλάμε για επιχειρηματίες κολοσσούς, οι οποίοι έχουν επιδοθεί σε ένα ανελέητο «κυνηγητό» τα τελευταία δυο χρόνια…

Μερικοί αστερίσκοι, χρήσιμοι κατά τη γνώμη μου, για τα πιο… φρέσκα.

*Κουνήστε λίγο το κεφάλι σας, απομονώστε μερικές γραμμές από τις ανακοινώσεις των δυο ανδρών και ξεκαθαρίστε λίγο το τοπίο. Αν το κάνετε, τα πράγματα απλουστεύουν. Ο Βαρδινογιάννης λέει «παίρνω τη ΓΗΠΕΛ και φεύγω» και ο Βγενόπουλος απαντάει ότι δεν καλύπτεται. Ο λόγος είναι πως ο «Βγενό» θεωρεί ότι ο «Τζίγκερ» πρέπει να εγγυηθεί για υποχρεώσεις, νομικές και οικονομικές, της ΠΑΕ για το γήπεδο. Αν φύγει, χωρίς να το κάνει, αύριο – μεθαύριο οποιαδήποτε αγωγή κατά της ΠΑΕ, θα πληρωθεί από τον Βγενόπουλο. Η φράση του «Μr. Mig»… «Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι όσο ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης είναι στη ΓΗΠΕΛ και στην ΠΑΕ μπορεί να ελέγξει πιθανές αξιώσεις Μπόμπολα, Βωβού, Δήμου κ.λ.π. Εάν φύγει χωρίς να αναλάβει τις ευθύνες του, ποιος θα τις αντιμετωπίσει, με τι στοιχεία και με τι μάρτυρες;», είναι αυτό ακριβώς που γράφουμε.

*Το γηπεδικό, καταλαβαίνετε πολύ καλά ότι είναι «αγκάθι» για τις δυο πλευρές. Δεν είναι, όμως, μόνο αυτό. Υπάρχει και μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ δυσπιστία μεταξύ τους, που κρατάει εδώ και καιρό. Αυτή, κάνει ακόμη πιο ζόρικα τα πράγματα. Αν δεν υπήρχε, όλη η ιστορία, θα γινόταν μακριά από τα φώτα δημοσιότητας και φυσικά θα κρατούσε λιγότερο. Από τη στιγμή, λοιπόν, που έχουν επιλέξει τον συγκεκριμένο δρόμο, των ανακοινώσεων και των… κύκλων, ξέρουν κι οι δυο καλά, ότι δεν θα ξεμπερδέψουν εύκολα…

* Ο Βαρδινογιάννης θέλει να απεμπλακεί από την ΠΑΕ, αλλά βλέπει απέναντί του έναν Βγενόπουλο άκρως επιθετικό, ο οποίος δείχνει να τα θέλει όλα! Εκεί, λοιπόν, η δυσπιστία που λέγαμε, γίνεται, κατά κάποιον τρόπο, έχθρα και ο καθένας κοιτάζει, εκτός των άλλων, πως μπορεί να… χορέψει στο ταψί τον «απέναντι».

*Τα επεισόδια δεν έχουν τελειώσει και το σίριαλ θα μας κρατήσει «συντροφιά» αρκετές μέρες ακόμα. Οσοι δεν το αντέχετε, κρατήστε σφιχτά το στομάχι σας και ετοιμαστείτε. Οσοι το παίρνετε πιο… cool, καθίστε αναπαυτικά μπροστά από τους υπολογιστές σας και ετοιμαστείτε για μια… εβδομάδα των παθών, μια εβδομάδα σημαντικών εξελίξεων για τον Παναθηναϊκό.

Υ.Γ.: Μην ξεχνάμε και τον πρίγκιπα. Ετσι κ. Βλάση…

Πηγή: sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags