Facebook Pixel «Ο φόβος καταστροφής της ΑΕΚ!»
| 2011-01-23 16:35:00

«Ο φόβος καταστροφής της ΑΕΚ!»

«Ο φόβος καταστροφής της ΑΕΚ!»

Ο Γιώργος Χελάκης γράφει πέρα από τον διασυρμό της «Ένωσης» από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Αναλυτικά το άρθρο του:

Μία μέρα μετά το διασυρμό της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό Βόλου, ορισμένα πράγματα πρέπει να διακρίνονται καθαρά. Χωρίς να τα σκεπάζει η αντάρα της τεσσάρας.

Η Ένωση έχασε ένα παιχνίδι και τρεις βαθμούς. Αν μιλάμε για τις εντυπώσεις, έχασε πολύ περισσότερα. Αν μείνουμε στην ουσία ξέρουμε ότι θα παλέψει για την τρίτη θέση με τον ΠΑΟΚ που αγκομάχησε να νικήσει στην Τούμπα την Ξάνθη.

Η ΑΕΚ πήρε δανεικό τον Μίτσελ, τον οποίο ο Χιμένεθ που τον ξέρει καλά, θεωρεί σπουδαίο αμυντικό χαφ. Ψάχνει -και μάλλον σύντομα- θα πάρει έναν σέντερ μπακ για να κλείσει τις τρύπες που χάσκουν στα μετόπισθεν εξαιτίας της λειψανδρίας.

Έχει έναν μέτοχο, τον κ. Παππά, που ακόμα βάζει το χέρι στη τσέπη. Έχει μια συγκροτημένη διοίκηση που κάνει λάθη αλλά είναι συγκεκριμένη και απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί διοικούσα επιτροπή και μάλιστα προσωρινού χαρακτήρα.

Έχει νέο, εργατικό και φιλόδοξο προπονητή που δεσμεύτηκε να δουλέψει με πλάνο την ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών και την αγορά ταλαντούχων ώστε από καλοκαίρι περισσότεροι παίκτες που θα περνούν την πόρτα του προπονητηρίου των Σπάτων να αποτελούν δικές του επιλογές.

Τέλος, έχει το πλεονέκτημα απέναντι στον Παναθηναϊκό για πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Είναι όλα τούτα αρκετά για να αναστηλώσουν το ηθικό των οπαδών και να στηρίξουν την ομάδα. Προφανώς όχι…

Είναι, όμως, τα απολύτως απαραίτητα για να γίνει μια προσπάθεια αναστήλωσης μιας αγωνιστικά μικρής και μιας οικονομικά εξαντλημένης AEK.

Πιθανότατα άλλοι να τα κατάφερναν καλύτερα από τον κ.Αδαμίδη και τους νυν συνεργάτες του. Όσοι θέλουν βέβαια, μπορούν να ζουν με το όνειρο επιστροφής του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Επί του παρόντος, όμως, έχει νόημα να συζητάμε με ό,τι υπάρχει διαθέσιμο. Ναι, διασυρμός αλλά η καταστροφή θα έρθει αν οι κκ. Παππάς, Αδαμίδης, Χιμένεθ «εξαναγκαστούν» να τα παρατήσουν.

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags