Facebook Pixel Σοβαρό με το «καλημέρα»
| 2011-10-01 14:24:00

Σοβαρό με το «καλημέρα»

Σοβαρό με το «καλημέρα»

Λένε πως στους δύο δεν χωράει τρίτος, αλλά να που στη «μάχη» Βγενόπουλου -Πρίγκιπα για τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε και νέος ενδιαφερόμενος. Γράφει ο Νικόλας Βασιλαράς.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος που εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ είναι αν μη τι άλλο ένα θέμα το οποίο σε υποχρεώνει να ασχοληθείς ΣΟΒΑΡΑ μαζί του.

Ετσι το αντιμετωπίζουν άλλωστε τόσο οι άνθρωποι που υποδέχτηκαν τον εκπρόσωπο της συγκεκριμένης εταιρίας (Γόντικας) όσο και οι μέτοχοι του τριφυλλιού που ενημερώθηκαν σχετικά από τον πρόεδρο της ομάδας.

Σε πρώτη φάση η υπόθεση δεν δείχνει να έχει καμία απολύτως σχέση με την προηγούμενη του Τσάκα. Τουλάχιστον σε επίπεδο σοβαρότητας. Δεν είναι τυχαίο ότι με το καλημέρα μπορεί κανείς να ψάξει και να βρει στοιχεία χωρίς να χρειαστεί να κάνει την Πυθία και να ανακαλύπτει τελικά την μία ανακρίβεια μετά την άλλη.

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν στο φινάλε θα προχωρήσει το deal αυτό. Είναι ωστόσο θετικό τόσο το γεγονός ότι ακόμη η «μπογιά» του τριφυλλιού περνάει στην αγορά, όσο και η ευκολία με την οποία μπορείς να συλλέξεις στοιχεία για τον ενδιαφερόμενο δίχως να ψάχνεσαι για το αν είναι πραγματικό ή φανταστικό πρόσωπο.

Σε κάθε περίπτωση τα πράγματα στον Παναθηναϊκό δείχνουν σιγά - σιγά να μπαίνουν σε μια τάξη και να ασχολούμαστε ξανά με χειροπιαστά γεγονότα. Από τη στιγμή που ο Βαρδινογιάννης δηλώνει ότι όντως θέλει να αποχωρήσει και οι υπόλοιποι μέτοχοι δεν έχουν αντιρρήσεις ως προς το ενδιαφέρον που παρουσιάστηκε εσχάτως, τότε μπορεί ο φίλος της ομάδας να αισιοδοξεί ότι θα ξημερώσει μια καλύτερη μέρα.

Μέχρι τότε βέβαια θα πρέπει να περιμένει και ίσως χρειαστεί να κάνει μεγάλη υπομονή. Αυτά για την ώρα, καθώς δεν υπάρχει κάτι άλλο χειροπιαστό για να ασχοληθούμε.

Πηγή: novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags