Facebook Pixel "Μήτρογλου, ο κορυφαίος όλων"!
| 2011-10-02 09:32:00

"Μήτρογλου, ο κορυφαίος όλων"!

"Μήτρογλου, ο κορυφαίος όλων"!

Ο Γιώργος Δώνης μιλάει για την αλλαγή νοοτροπίας του Ατρόμητου και αποθεώνει τον Κώστα Μήτρογλου

"Κάνοντας μία σύγκριση με την περσινή σεζόν μπορώ να πω το εξής. Φέτος δεν παίζουμε το ίδιο ωραίο ποδόσφαιρο σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν", είπε αρχικά στο Sport24.gr ο Γιώργος Δώνης και μας εξήγησε τι εννοεί:

"Φέτος όμως έχουμε κάτι πιο σημαντικό. Είμαστε πιο προσεκτικοί στην άμυνα και πιο ουσιαστικοί στην επίθεση. Παρόλο που έγιναν αρκετές μεταγραφές (πάνω από 11) και ο κορμός μας άλλαξε με επτά νέους ποδοσφαιριστές. Όλα όμως είναι θέμα δουλειάς".

Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ο Ατρόμητος έδειξε να αφήνει πίσω την νοοτροπία που είχε στα δυο πρώτα ματς του πρωταθλήματος, που μετά το 60ο λεπτό γυρνούσε πίσω. Μήπως όμως δεν είναι ακριβώς έτσι;

"Κοιτάξτε. Το έξω ξαναπεί και θα το ξαναπώ. Ακόμα και οι μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο (Μπαρτσελόνα, Μίλαν) έρχονται στιγμές που θέλουν να διασφαλίσουν το αποτέλεσμα. Πόσο δε σε εμάς που δεν είμαστε Μπαρτσελόνα και μέχρι στιγμής είχαμε ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα.

Μην ξεχνάτε πως την περσινή σεζόν παίζαμε καλύτερο ποδόσφαιρο, όμως τα αποτελέσματα δεν ερχόντουσαν και αυτό μας δημιουργούσε άγχος. Φέτος όμως, όπως σας είπα, είμαστε πιο ουσιαστικοί και προσεκτικοί στην άμυνα. Μην ξεχνάτε ένα πράγμα. Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα των αποτελεσμάτων".

"Ο καλύτερος που έχω συνεργαστεί"

Κλείνοντας δεν θα μπορούσαμε να μην ρωτήσουμε τον κ. Δώνη για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Κώστα Μήτρογλου.

"Είναι μία μεγάλη πρόκληση πιστεύω γι αυτόν το να δουλέψει μαζί μας και να εξελιχθεί. Έχει μία μεγάλη ευκαιρία να αλλάξει επίπεδο στον Ατρόμητο. Προσωπικά για εμένα είναι ο κορυφαίος κυνηγός που συνεργάστηκα ποτέ και το αποδεικνύει μέσα στο γήπεδο".

Σε ερώτηση για το αν υπάρχουν προβλήματα με την συμπεριφορά του, μας είπε:

"Ο Κώστας είναι ένα εξαιρετικό παιδί και δείχνει μεγάλη διάθεση και θέληση στις προπονήσεις. Δουλεύει σκληρά καθημερινά κι αν αλλάξει κάποια πράγματα στην νοοτροπία του, τότε θα φτάσει πολύ ψηλά".

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags