Δεύτερη νίκη για τον ΠΑΣ στο πρωτάθλημα επί της Κέρκυρας με 2-1. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τις φάσεις στο παιχνίδι, με τα Γιάννινα να είναι λίγο καλύτερα και να επικρατούν στο τέλος. Χωρίς νίκη η Κέρκυρα στη Σούπερ Λιγκ.

Κυρίαρχος ο ΠΑΣ, παραλίγο η Κέρκυρα...

Μέχρι το 15' ο ΠΑΣ κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο των Ζωσιμάδων, έχοντας δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες και ένα γκολ. Στο 8' ο Τζημόπουλος με μεγάλη μπαλιά βρήκε τον Μπεσέρα στην πλάτη της άμυνας της Κέρκυρας, αλλά το πλασέ του τελευταίου δεν ήταν το ιδανικό και έφυγε λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Γκαλίνοβιτς.

Ωστόσο, ότι δεν μπόρεσε να πετύχει σε αυτή τη φάση ο Μπεσέρα, το πέτυχε λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, όταν ο Μπακαγιόκο σέντραρε από τα δεξιά και ο Αργεντινός έπιασε εξαιρετική ψιλοκρεμαστή κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα στην απέναντι γωνία του Γκαλίνοβιτς, γράφοντας το 1-0! Στο 13' τα Γιάννινα θα μπορούσαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, όταν ο Μπακαγιόκο βγήκε φάτσα με τον Γκαλίνοβιτς, με τον Κροάτη ωστόσο, να απομακρύνει με τα πόδια.

Μετά το 15' ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα, η ποιότητα ήταν κάκιστη και οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ούτε υποψία ευκαιρίας. Ο ΠΑΣ κάθισε σε αυτό το 1-0, ενώ η Κέρκυρα δεν μπορούσε να κάνει κάτι αξιόλογο. Ωστόσο, η ομάδα του Μπάντοβιτς, από το πουθενά έφτασε στην ισοφάριση στο 44', με σκόρερ τον Λαμπρόπουλο με εξαιρετική κεφαλιά! Και σα να μην έφτανε αυτό, λίγο έλειψε και να πάρει κεφάλι στο σκορ, όταν ο Καλαντζής σέντραρε και η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι του Κηπουρού, ύστερα από κόντρα σε αμυντικό των Ιωαννίνων.

Καλύτερος ρυθμός στην επανάληψη

Η Κέρκυρα μπήκε λίγο πιο ορεξάτη στην επανάληψη, χωρίς ωστόσο, να μπορεί να φτιάξει ευκαιρίες. Εκτός από ένα σουτ του Βίλα (που μπήκε αλλαγή στη θέση του Ντε Βινσέντι για τα Γιάννινα), τίποτα το ιδιαίτερο δεν συνέβη στους Ζωσιμάδες μέχρι το 68'. Στο συγκεκριμένο λεπτό ο ΠΑΣ κατάφερε να πετύχει το νικητήριο γκολ με τον Τζημόπουλο να εκμεταλλεύται την σύγχυση στην άμυνα των Κερκυραίων και να γράφει το 2-1!

Από 'κει και πέρα ο ΠΑΣ, με την έξοδο του Μπακαγιόκο, οπισθοχώρησε αισθητά, η ομάδα του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, πίεσε, είχε δοκάρι με τον Μετίν στο 77' και στο 79' ο ίδιος παίκτης, μετά από ωραίο τριγωνάκι, δεν κατάφερε να κερδίσει τον Γκαλίνοβιτς.

Το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος, παρά τις προσπάθειες των Κερκυραίων και ο ΠΑΣ πανηγύρισε την δεύτερη νίκη του στην Σούπερ Λιγκ, ενώ η Κέρκυρα παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας με έναν βαθμό.

Το φιλμ του αγώνα

90+5' Λήξη του παιχνιδιού

90+4'
Κίτρινη κάρτα στον Πάντο

89' Προβολή του Ιωάννου στην μικρή περιοχή αρκετά άουτ από τα δοκάρια του Κηπουρού.

88' Σέντρα από αριστερά από τον Κοντοδήμο, πάνω στην αγκαλιά του Κηπουρού.

85' Κίτρινη κάρτα στον Κυριάκο

82' Σουτ του Κεϊτά άουτ

80' Πολύ μεγάλη φάση για τον ΠΑΣ! Ο Γεωργίου μπαίνει από πλάγια δεξιά, εντελώς μόνος του, αλλά σουτάρει πάνω στον Γκαλίνοβιτς που διώχνει.

79' Μεγάλη φάση για την Κέρκυρα! Τρομερό τριγωνάκι των παικτών της Κέρκυρας, ο Μετίν φάτσα με τον Κηπουρό, με τον τελευταίο να μπλοκάρει το σουτ του Τούρκου.

77' Δοκάρι για την Κέρκυρα! Ωραίο αριστερό σουτ του Μετίν, η μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Κηπουρού.


72' Αλλαγή για τον ΠΑΣ, ο Κεϊτά στη θέση του Μπακαγιόκο.

70' Αλλαγή για την Κέρκυρα, ο Μετίν στη θέση του Λόβιν.

68' Γκολ για τα Γιάννινα! Εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά από τον Κυριάκο, ο Τζημόπουλος εκμεταλλεύεται την αδράνεια των αμυντικών της Κέρκυρας και του Γκαλίνοβιτς και από κοντά κάνει το 2-1!

65'
Κίτρινη κάρτα στον Βίλα για "θέατρο".

62' Αλλαγή για τον ΠΑΣ, ο Κουέβας στη θέση του Μπεσέρα.

61' Αλλαγή για την Κέρκυρα, ο Κοντοδήμος στη θέση του Σακελλαρίου.

59' Αλλαγή για την Κέρκυρα, ο Ιωάννου στη θέση του Γιάντση.

59' Κίτρινη κάρτα στον Τζημόπουλο

52' Σουτ του νεοεισελθόντα Βίλα, απόκρουση σε κόρνερ από τον Γκαλίνοβιτς.

49' Kίτρινη κάρτα στον Καλαντζή

46' Αλλαγή για τον ΠΑΣ, ο Βίλα στη θέση του Ντε Βινσέντι.

46' Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου

45+1 Λήξη του πρώτου ημιχρόνου

45' Δοκάρι για την Κέρκυρα! Ο Καλαντζής σέντραρε, η μπάλα κόντραρε σε παίκτη των Ιωαννίνων και κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Κηπουρού.

44' Γκολ για την Κέρκυρα! Σ
έντρα από τα αριστερά, ωραία κεφαλιά του Λαμπρόπουλου και 1-1.

13' Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ! Τετ-α-τετ ο Μπακαγιόκο με τον Γκαλίνοβιτς, με τον Κροάτη να απομακρύνει.

8' Γκολ για τον ΠΑΣ! Σέντρα από τα δεξιά από τον Μπακαγιόκο, ο Μπεσέρα κάνει την ψιλοκρεμαστή κεφαλιά και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Γκαλίνοβιτς!

8' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ! Εξαιρετική μπαλιά του Τζημόπουλου στον Μπεσέρα, αλλά ο τελευταίος δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά τον Γκαλίνοβιτς.


1' Έναρξη του αγώνα

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα( Στεφάν Ντεμόλ):
Κηπουρός, Πάντος, Μπουζίντ, Κώτσιος, Λίλα, Τζημόπουλος, Κυριάκος, Ντε Βινσέντι (46΄ Βίλα), Γεωργίου, Μπεσέρα (62΄ Κουέβας), Μπακαγιόκο (72΄ Κεϊτά)

Στον πάγκο: Ταμπάσης, Ντάσιος, Ζαϊρί, Πατσατζόγλου

Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Γκαλίνοβιτς, Σακελλαρίου (61΄ Κοντοδήμος), Βέντσελ, Μαϊστόροβιτς, Γκουστάβο, Λόβιν (70΄Μετίν), Οσμάν, Λαμπρόπουλος, Καλαντζής, Γιάντσης (59΄ Ιωάννου) Μαζνόφ

Στον πάγκο: Αναστασόπουλος, Βενέτης, Χαμπλ, Μπάρκογλου

Διαιτητής της αναμέτρησης: Ο Σελίμος του συνδέσμου Λακωνίας

Βοηθοί του: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας) και Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)