Facebook Pixel Ο... Τζόρβας είναι εδώ
| 2011-10-03 14:15:00

Ο... Τζόρβας είναι εδώ

Ο... Τζόρβας είναι εδώ

Ποιος είπε ότι ο Τζόρβας θα λείψει από το ελληνικό πρωτάθλημα; Ας είναι καλά ο Φράνκο Κοστάντσο. Γράφει ο Κώστας Καίσαρης.

Ο Αργεντινός είναι άξιος αντικαταστάτης του και με το παραπάνω. Η ενέργειά του στο κόρνερ που ανοίγει το σκορ ο ΠΑΟΚ είναι σκέτη παιδική χαρά.

Να τη σφίξει την μπάλα με το ένα χέρι μέσα στη μικρή περιοχή. Ενέργεια που ακόμη και για ερασιτέχνη γκολκίπερ είναι απαγορευτική και απαράδεκτη (ίδιο περίπου γκολ είχε φάει ο Τζόρβας με την Οντένσε στο ΟΑΚΑ). Το αυτογκόλ του Κοστάντσο, όμως, δεν έφτανε για να πάρει κάτι ο ΠΑΟΚ απ' αυτό το παιχνίδι. Ούτε στάθηκε εμπόδιο στον Ολυμπιακό.

Η ανατροπή έγινε και εύκολα και γρήγορα. Μέσα σε επτά λεπτά, από το 35' έως το 42'. Και γιατί ο Ολυμπιακός είχε την ποιότητα στην επίθεση για να βγάλει φάσεις και να σκοράρει και γιατί ο ΠΑΟΚ στην άμυνα έμπαζε από παντού. Δεν χρειάστηκε να φτάσουν σε υψηλά επίπεδα απόδοσης οι «ερυθρόλευκοι», για να πάρουν αυτήν τη νίκη. Ούτε έγινε κάποιο ντέρμπι στο Καραϊσκάκη.

Μπορεί το σκορ να έμεινε μέχρι το τέλος στο εύθραυστο 2-1 και το γυριστό του Γεωργιάδη στις καθυστερήσεις να δημιούργησε προϋποθέσεις... εμφραγμάτων, αλλά αυτός ο ΠΑΟΚ ήταν λίγος για να πάρει αποτέλεσμα. Εστω κι αν προηγήθηκε στο 25' κόντρα στη ροή του αγώνα. Ούτε να κρατήσει το 1-0 μπόρεσε ούτε να βγει με αξιώσεις μπροστά στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός έδειξε τα προτερήματα και τις αδυναμίες που τον χαρακτηρίζουν αυτήν τη σεζόν.

Πρέσαρε, είχε τον έλεγχο του ματς, είχε την ποιότητα να κάνει φάσεις και γκολ μπροστά, αλλά πίσω έχει πρόβλημα. Αυτήν τη φορά δεν ήταν ο Μαρκάνο, αφού ο ΠΑΟΚ δεν πίεσε όπως η Αρσεναλ, αλλά ήταν για μία ακόμη φορά ο Κοστάντσο. Η κίνησή του στις καθυστερήσεις να φτιάξει το μαλλί τα λέει όλα.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags