Facebook Pixel "Είμαι εντυπωσιασμένος από τον Ομπράντοβιτς"
| 2011-10-06 11:49:00

"Είμαι εντυπωσιασμένος από τον Ομπράντοβιτς"

"Είμαι εντυπωσιασμένος από τον Ομπράντοβιτς"

Ο Πατ Καλάθης εξέφρασε το θαυμασμό του για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και αφηγείται την εμπειρία του να παίζει στην ίδια ομάδα με τον αδερφό του.
 

Ποια είναι ακριβώς η προτεραιότητα του Παναθηναϊκού αυτήν την περίοδο;

"Για την ομάδα τα πράγματα είναι απλά. Βρισκόμαστε σε διάστημα προετοιμασίας και προσπαθούμε να βάλουμε τις τελευταίες πινελιές. Είναι φανερό ότι το τεχνικό τιμ έχει ρίξει το βάρος του στην προσαρμογή των νέων παικτών, όπως εγώ, στο σύστημα της ομάδας".

Αν μιλήσουμε για τους δικούς σου, προσωπικούς στόχους;

"Εγώ από την πλευρά στην πρώτη μου σεζόν στην ομάδα θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό. Είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου".

Αλήθεια, πως είναι να παίζει κανείς στην ίδια ομάδα με τον αδελφό του;

"Από μικρό παιδί είχα όνειρο να παίξω στην ίδια ομάδα με τον αδερφό μου και να τώρα που τ' όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Είναι και λίγο περίεργο βέβαια είμαστε όλη την ώρα μαζί, στην προπόνηση, στα ταξίδια, στο σπίτι  αλλά με τη συνύπαρξή μας το καλοκαίρι στην Εθνική ομάδα το συνήθισα. Είναι πάντως σπουδαίο συναίσθημα."

Νιώθεις κάποιου είδους πίεση μετά τη μεταγραφής σου στον Παναθηναϊκό;

"Οχι, δεν νιώθω καμία πίεση. Απλώς έρχομαι στο γήπεδο για να δώσω το 100% είτε στις προπονήσεις είτε στους αγώνες. Κάνω τη δουλειά μου και θα δούμε που θα καταλήξουν τα πράγματα."

Οι εντυπώσεις σου από τον Ομπράντοβιτς;

"Είμαι με την ομάδα μόλις για λίγες εβδομάδες αλλά έχω ήδη εντυπωσιαστεί από τον κύριο Ομπράντοβιτς. Είναι ένας καταπληκτικός κόουτς. Ο, τι και να πεις γι' αυτόν είναι μάλλον λίγο".

Πηγή: Contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags