"Δεν πιστεύω ότι οποιοσδήποτε άλλος, συμπεριλαμβανομένου και του Κίμι, μπορεί να προσφέρει κάτι περισσότερο απ' ό,τι εγώ. Η ομάδα γνωρίζει ήδη τι μπορώ να προσφέρω", είπε στους δημοσιογράφους από την Σουζούκα ο 39χρονος Βραζιλιάνος, ο οποίος φαίνεται πως δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.
"Στην τελική, η Williams ξέρει πόσο πολύ ενθουσιασμό ακόμα έχω για αυτό, παρότι οδηγώ ένα μονοθέσιο που δεν είναι ανταγωνιστικό. Ξέρουν πόσα έχω δώσει σε αυτή την ομάδα και πόσο πολύ θέλω να μείνω του χρόνου", πρόσθεσε.
Μάλιστα, ο Μπαρικέλο είναι αποφασισμένος να ψάξει για χορηγούς, προκειμένου να κρατήσει τη θέση του: "Αν η ομάδα πει ότι χρειάζεται να κάνω κάτι τέτοιο, τότε θα δουλέψω προς αυτή την κατεύθυνση".
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο