Facebook Pixel Τόρο, δεν κόβεις την Εθνική ομάδα;
| 2011-10-08 08:08:00

Τόρο, δεν κόβεις την Εθνική ομάδα;

Τόρο, δεν κόβεις την Εθνική ομάδα;

Για να ξεκινήσω σήμερα, από εκεί που τέλειωσα χθες: όπως υπάρχει… Τζιμπούρογλου στον Ολυμπιακό, υπάρχει και… Γκέκογλου στην εθνική! Γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Είμαστε χαρούμενοι όλοι από χθες το βράδυ για την επιτυχία της εθνικής, αν κι ο Κετσπάγια είναι… μοβόρος και θα μας περιμένει για να κάνει τη ζημιά. Μην έχετε καμία απολύτως αμφιβολία.

Ωστόσο, όπως καταλαβαίνετε κι από τον τίτλο, δεν μπορώ να μην σταθώ σε αυτό που γίνεται με τον Τοροσίδη και την εθνική. Διότι αυτό πια είναι κατάρα!

Δηλαδή, τι να πω τώρα για τον άνθρωπο; Ότι δεν προσέχει και φταίει που χτύπησε; Πάνω του έπεσε ένας Κροάτης και του ράγισε τα πλευρά, τα οποία του είχε σπάσει στο Μουντιάλ ένας Αφρικάνος πριν ενάμιση χρόνο!

Εγώ το γράφω πάνω από δύο χρόνια και ξέρω ότι δεν του αρέσει του Τοροσίδη, αλλά δεν φταίω εγώ. Είναι αλήθεια. Μετά από κάθε παιχνίδι της εθνικής, το παιδί γυρίζει τραυματίας στον Ολυμπιακό! Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα.

Ειλικρινά δεν ξέρω μήπως πραγματικά και σοβαρά πρέπει να το σκεφτεί να μην ξαναπαίξει στην εθνική! Χτύπα ξύλο, αλλά δεν φοβάται μήπως πάθει τίποτα χειρότερο με τη φανέλα της εθνικής;

Και τι φταίει κι ο Ολυμπιακός που τώρα δεν θα τον έχει 20 ημέρες, στα πιο κρίσιμα παιχνίδια, με ΑΕΚ, Ντόρτμουντ και δεν ξέρω κι εγώ ακόμη που αλλού…

Πηγή: Sportfm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags