Facebook Pixel "Τότε παίζαμε ελεύθερα..."
| 2011-10-09 16:00:00

"Τότε παίζαμε ελεύθερα..."

"Τότε παίζαμε ελεύθερα..."

Το άγχος και η πίεση είναι οι λόγοι που ο Ολυμπιακός δυσκολεύεται στην Ευρώπη, σύμφωνα με τον Λουτσιάνο! Ο προπονητής της Καλλονής θυμήθηκε την περίοδο που αγωνιζόταν ο ίδιος με τα "ερυθρόλευκα"...

"Όταν ήμουν εγώ στον Ολυμπιακό παίζαμε ελεύθερα, χωρίς πίεση και χωρίς άγχος. Ο κύριος Μπάγεβιτς που ήταν τότε προπονητής στον Ολυμπιακό έδινε την ευκαιρία σε μας να παίζουμε ποδόσφαιρο και ήταν στο χέρι μας να παίξουμε καλά", είπε αρχικά στον "Sentra 103.3".

"Αν δεν είχαμε καλή απόδοση μας έβγαζε. Ήταν στο χέρι μας να αρπάξουμε την ευκαιρία. Τώρα υπάρχει πίεση. Βλέπω πολλή διαφήμιση για τις μεταγραφές και παίκτες που έρχονται και δεν έχουν την αναμενόμενη απόδοση".

Στη συνέχεια, σχολίασε τους Έλληνες παράγοντες: "Οι ελληνικές ομάδες τον τελευταίο καιρό δεν έχουν καλή παρουσία στην Ευρώπη επειδή όλοι οι παράγοντες μέχρι τώρα κοιτούσαν το προσωπικό τους συμφέρον", ενώ στο τέλος αναφέρθηκε και στις φιλοδοξίες του:

"Μακάρι ως προπονητής να πετύχω τα μισά που έχω πετύχει ως παίκτης. Σταμάτησα το ποδόσφαιρο αν και είχα προτάσεις για να συνεχίσω να παίζω. Ήθελα να κάνω κάτι σωστό και για μένα αυτό είναι να ασχολούμαι με αυτό που μου αρέσει. Για μένα ο παίκτης πρέπει να έχει διάθεση για προπόνηση κάθε μέρα. Δεν θέλω να κάνει κανείς κάτι από αγγαρεία. Θέλω με αυτό τον τρόπο να βοηθήσω τους παίκτες αλλά και τον εαυτό μου στη νέα καριέρα που θέλω να ακολουθήσω".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags