Δεν φάνηκε να ακούει λόγια του αέρα ο Γιάννης Βαρδινογιάννης από τους εκπροσώπους της Axiom Capital στη προγραμματισμένη συνάντηση που είχαν σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δύο πλευρές τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα.
Ο Τζίγγερ συναντήθηκε με τον επικεφαλής του οικονομικού τμήματος της εταιρείας, κ. Σινκλέρ, τον εκπρόσωπό της στην Ελλάδα, κ. Παναγιώτου και του Αμερικανού υποψήφιου επενδυτή, του οποίου το όνομα είναι Sugar που σημαίνει ζάχαρη!
Η εταιρεία ζήτησε από τον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού να κάνει οικονομικό και νομικό έλεγχο στην ΠΑΕ και τόνισε ότι για να προχωρήσει το deal θα πρέπει να πάρει τις εγγυήσεις από την πλευρά του Βαρδινογιάννη ότι θα προχωρήσει άμεσα και χωρίς άλλες καθυστερήσεις το γήπεδο στο Βοτανικό.
Εξάλλου, ο Αμερικανός επενδυτής που συμμετέχει σε ομάδες του μπέιζμπολ στις ΗΠΑ, θέλει να επενδύσει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό εφόσον προχωρήσει το θέμα του γηπέδου.
Σύμφωνα με τα σημερινά ρεπορτάζ, άλλωστε, η άποψη του κ. Sugar είναι η εξής: "Αν το γήπεδο γίνει εκεί, τότε μπορώ να βάλω άμεσα, όχι μόνο 20 εκατομμύρια, αλλά 50 εκατομμύρια ευρώ".
Μένει να δούμε, λοιπόν, πώς θα προχωρήσει το συγκεκριμένο θέμα για τον Παναθηναϊκό δεδομένου ότι προχωράει την ίδια ώρα και το ενδιαφέρον του πρίγκιπα Σουλτάν.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο