Facebook Pixel "Δεν ακούω, δεν διαβάζω τίποτα"
| 2011-10-16 13:34:00

"Δεν ακούω, δεν διαβάζω τίποτα"

"Δεν ακούω, δεν διαβάζω τίποτα"

Βρίσκεται σχεδόν τρεις μήνες στην Ελλάδα και έχει κατηγορηθεί πολύ για τις επιδόσεις του κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού.

Εχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά για την αξία του, όμως ο ίδιος δεν έχει καμία απολύτως διάθεση να ασχοληθεί μ' αυτά, αλλά τον νοιάζει μόνο τι λέει ο προπονητής του, αλλά και η δουλειά του τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες των «ερυθρόλευκων».

Ο Φράνκο Κονστάντσο δεν ασχολείται με το τι γίνεται, τι ακούγεται και τι λέγεται γύρω του και σε δηλώσεις του στο SentraGoal λίγα λεπτά μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ (1-1) αρκέστηκε να δηλώσει πως «δεν ακούω και δεν διαβάζω τίποτα». Ισως ο Αργεντινός πορτιέρο να το κάνει, ίσως όχι...

Το βέβαιο είναι πως ο πρώην τερματοφύλακας της Βασιλείας προσπαθεί μέσα στο γήπεδο να δώσει τον καλύτερο του εαυτό και αυτό φρόντισε να το επιβεβαιώσει στο ντέρμπι με την Ενωση, όπου για πολλούς ήταν μαζί με τον Ορμπάιθ οι πλέον σοβαροί παίκτες των «ερυθρόλευκων» που παρουσιάστηκαν στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ νωθροί, για άλλους κακοί!

Ο Κονστάντσο, όμως, δεν έμεινε μόνο σ' αυτά. Μίλησε για την ποιότητα του ντέρμπι, αλλά απάντησε και στην ερώτηση περί του αν η ΑΕΚ ήταν καλύτερη από την ομάδα του, ενώ δεν απέφυγε να αναφερθεί και στο προσεχές κρισιμότατο ματς των ομίλων του Champions League με τη Ντόρτμουντ.

«Ηταν πολύ κακό παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τερματοφύλακας, για να απαντήσει εν συνεχεία στην ερώτηση για το αν ο «δικέφαλος» ήταν καλύτερος από την ομάδα του. «Δεν νομίζω, ήμασταν εμείς πολύ κακοί, όχι η ΑΕΚ καλύτερη», υπογράμμισε ο Κονστάντσο, ο οποίος, καταλήγοντας, στάθηκε στο παιχνίδι με την Μπορούσια.

«Σίγουρα είναι ένα κρίσιμο ματς, στο οποίο, όμως, θα παλέψουμε για τη νίκη, είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα», επεσήμανε ο Κονστάντσο, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχηθεί και ταχεία ανάρρωση στον Εϊντουρ Γκούντγιονσεν για τον τραυματισμό του.

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags