Ψυχή και πάθος από τους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού απέναντι στην -καλά δουλεμένη- ομάδα της Ξάνθης και η κατάκτηση των τριών βαθμών στα Πηγάδια αποκτά ξεχωριστή σημασία για το Τριφύλλι.

Ιδιαίτερα όταν η νίκη έρχεται κόντρα σε σημαντικά προβλήματα τραυματισμών και έναν...δαιμονισμένο άνεμο που έκανε δύσκολη τη ζωή των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την ομάδα της Θράκης χωρίς κλασσικό φορ στη σύνθεση του και με ένα 17χρονο παλικάρι να υπερασπίζεται την εστία του. Κι όμως, εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, δεν φάνηκε ότι το Τριφύλλι ήταν...λαβωμένο από τις πολλές απουσίες.

Φρόντισαν γι'αυτό οι τρεις ...σωματοφύλακες του Παναθηναϊκού. Ο λαμπερός ηγέτης των Πρασίνων, Σεμπάστιαν Λέτο, ο ουσιαστικός Κουίνσι και ο ...μικρός θησαυρός που ακούει στο όνομα, Στέφανος Καπίνο.

Ο Λέτο είναι...εγγύηση για το Τριφύλλι και ο αναμφισβήτητος κάπταιν των Πρασίνων. Σε εξαιρετική κατάσταση, κάνει ότι...θέλει στο γήπεδο και οδηγεί εκ του ασφαλούς την ομάδα του στο δρόμο των επιτυχιών. Τα δύο γκολ που πέτυχε στην Ξάνθη και η ...πριγκιπική του παρουσία έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην επίτευξη της νίκης επί των Θρακών, ενώ και ο ορεξάτος Κουίνσι βοήθησε σημαντικά την ομάδα του.

Ο Γκανέζος έτρεξε πολύ, κράτησε μπάλα όταν χρειάστηκε, ταλαιπώρησε τους αντιπάλους και έβαλε την υπογραφή του στη νίκη του Παναθηναϊκού με ένα γκολ...highlight.

Όμως δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη και η εμφάνιση του Καπίνο...

Μόλις στη δεύτερη συμμετοχή του με την πρώτη ομάδα, διατήρησε ψηλά τον πήχη με σταθερή παρουσία κάτω από τα γκολπόστ, ενώ έσωσε την ομάδα του δύο φορές με εντυπωσιακές επεμβάσεις.

Ο Καπίνο δεν ...κόλλησε στα δύσκολα, μπήκε στον αγώνα με το απαιτούμενο θράσος και ακόμα και μετά την αποβολή του Βιτόλο, κατάφερε να διατηρήσει την ηρεμία στο παιχνίδι του.

Και είναι μόλις 17 ετών!

Οι Πράσινοι πέρασαν με επιτυχία και αυτό το δύσκολο τεστ... Με εξαιρετική παρουσία στο πρώτο μέρος και αρκετά...προβλήματα μετά την αποβολή του Βιτόλο. Όμως έδειξαν χαρακτήρα, άντεξαν στην πίεση των γηπεδούχων και του...ανέμου και προσθέτουν στη συγκομιδή τους τρεις σημαντικούς βαθμούς και ...κάμποσους πόντους ψυχολογίας.

Πηγή: novasports.gr