Facebook Pixel Αφού είσαι καλύτερος...
| 2011-10-19 07:51:00

Αφού είσαι καλύτερος...

Αφού είσαι καλύτερος...

«Πότε δεν έκανα κάτι για να φανώ καλύτερος από εκείνον», σχολίασε ο Μέσι σε συνέντευξή του για τον Κριστιάν Ρονάλντο. Σεμνό παιδί...

Ο Αργεντινός άσος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου ενόψει του αποψινού αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Πλζεν στο Καμπ Νου και σχολίασε:

Πιστεύεις πως θα σπάσεις το ρεκόρ του Σέζαρ Ροντρίγκες, ο οποίος είχε πετύχει 235 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις (σ.σ.: ο Μέσι έχει σκοράρει 196 φορές);

«Στόχος μου είναι να πετύχω 39 ή περισσότερα γκολ τη φετινή σεζόν. Όσο περισσότερα τόσο καλύτερα για την ομάδα. Δεν με ενδιαφέρει το ρεκόρ, αλλά να πετύχει η Μπαρτσελόνα τους στόχους της».

Αν συνεχίσεις με αυτό τον ρυθμό θα σου στήσουν άγαλμα εδώ…

«Το μόνο που θέλω είναι να κερδίζουμε. Να κατακτούμε τίτλους. Αυτό πάντα ήθελα, δεν με ενδιαφέρουν τα ατομικά βραβεία. Όλοι μαζί κατακτούμε τίτλους, όχι μόνος μου…».

Έχουμε δει τον καλύτερο εαυτό σου;

«Κάθε χρόνο λέω το ίδιο. Πάντα είμαι πρόθυμος να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει βαθμούς και ελπίζω να συνεχίσω έτσι».

Όταν κάποιοι οπαδοί φώναξαν στον Ρονάλντο «Μέσι, Μέσι», εκείνος αντέδρασε σαν να τον προσβάλανε. Τι έχεις να πεις για αυτό;

«Δεν έχω να πω κάτι για αυτό. Μου αρέσει που ο κόσμος να δείχνει την αγάπη του για εμένα. Είναι φυσιολογική η αντίδρασή του. Όταν πας στο σπίτι κάποιου, δεν αναφέρεσαι συνέχεια σε κάποιον άλλο…».

Σε παρακινεί περισσότερο η σύγκριση με τον Ρονάλντο;

«Δεν έχω καμία προσωπική κόντρα με τον Ρονάλντο. Το μόνο που θέλω είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να πάει καλά, αλλά ποτέ δεν έκανα κάτι για να φανώ καλύτερος από τον Κριστιάνο ή να συγκριθώ μαζί του».

Ποιο είναι το κίνητρό σου, αν και έχεις κατακτήσει τα πάντα;

«Έχουμε πάντα κίνητρο και αυτό οφείλεται στον προπονητή μας (Πεπ Γκουαρντιόλα). Πάντα έχει κάτι καινούργιο στην προπόνηση για να μας κάνει καλύτερους. Έχουμε πάντα το ίδιο κίνητρο».

Τι έχεις να πεις για τον αγώνα με την Πλζεν;

«Ο προπονητής μας ανέλυσε στο βίντεο τον αντίπαλό μας, τις κινήσεις του και τι χρειάζεται να προσέξουμε. Καμία ομάδα στο Champions League δεν είναι εύκολη, όπου και αν παίζουμε. Κόντρα στη Μίλαν (σ.σ.: οι Ιταλοί κέρδισαν 2-0) έκανε καλό ματς και είχε ευκαιρίες. Από την πλευρά μας, θα κάνουμε το παιχνίδι μας και θα κρατήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε την μπάλα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags