Ο Σταύρος μου, ως ευσυνείδητος επαγγελματίας, την ώρα των πανηγυρισμών αντί να γίνει έναν με τον κόσμο, «έδενε» παίκτες. «Γάτα» 16/10:

«Δένει Μανωλά ο Αδαμίδης! Κομμάτι από τα έσοδα του αγώνα πάνε στην προκαταβολή για το νέο συμβόλαιο του διεθνούς αμυντικού» (μετά την νέα καταπληκτική εμφάνιση του Κωστάκη εγώ θα του έδινα και ένα έξτρα πριμ 30 χιλιάδων ευρώ. Αρκεί να συλλάβει τον Μάκαρο).

«Κιτρινόμαυρη Ωρα» 17/10: «Υπόκλιση και ανανέωση. Η ΑΕΚ "δένει" τον παικταρά Φαμπιάν Βάργκας με νέο συμβόλαιο μέχρι το 2014». Σοφός ο πρόεδρος… Φαίνεται ότι εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ από την απόδοση της ΑΕΚ (όχι το Σάββατο όταν την είδε, αλλά την Κυριακή, όταν διάβασε γι’ αυτή στις εφημερίδες) ώστε έσπευσε να «δέσει» τα μέλη της dream team για να έχει το κεφάλι του ήσυχο και την τροπαιοθήκη του γεμάτη για μια δεκαετία. Τουλάχιστον…

Στο προβοκατόρικο ερώτημα «γιατί αυτή ''η ΑΕΚ από ατσάλι'', η οποία έβαλε στα δίχτυα τον Ολυμπιακό δημιουργώντας 35 κλασικές και 23 σινεφίλ ευκαιρίες, δεν κατόρθωσε να πάρει τη νίκη;» υπάρχουν σαφείς απαντήσεις. Την καλύτερη έδωσε ο Γιώργος Σηφάκης στην «Κιτρινόμαυρη Ωρα»: «Το φάρδος του ''διορισμένου'' τής στέρησε τη νίκη».

Ο Τάσος Καπετανάκος από την άλλη είχε μια πιο ποδοσφαιρική εξήγηση: «Ο Θεός δεν πήγε ΟΑΚΑ». Μάλλον θα περιμένει κι αυτός τον πρίγκιπα για να εμφανιστούν μαζί και να κάνουν ντόρο. Ο εκπρόσωπός του, πάντως (δεν εννοώ τον Τσάκα), σύμφωνα με τον Καπετανάκο έδωσε ρεσιτάλ: «Ενα εξαιρετικό κοουτσάρισμα από τον Νίκο Κωστένογλου, που με τη σωστή ανασταλτική λειτουργία προσπάθησε να περιορίσει τους κενούς χώρους και να πάρει μέτρα προς την περιοχή του Ολυμπιακού».

Η αλήθεια είναι ότι πήρε μέτρα ο Νικόλας μου, με πρώτο και καλύτερο την απαγόρευση εισόδου στη περιοχή του Ολυμπιακού. Εκανε έτσι την ΑΕΚ την πρώτη ομάδα στα χρονικά η οποία «πάτησε» τον αντίπαλο χωρίς να πατήσει την περιοχή του. Εκτός αν το κάναμε απλώς από ευγένεια. Επειδή την είχε σφουγγαρίσει ο Κοστάντσο…

Πηγή: sday.gr