Δύο είναι τα διλλήματα του Σάκη Τσιώλη λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Το ένα αφορά το δεξί άκρο της άμυνας και ποιος παίκτης θα αναλάβει τη δύσκολη αποστολή της αναχαίτισης του Βιερίνια και το άλλο αν θα επαναφέρει στην αρχική ενδεκάδα τον Νέρι Καστίγιο.

Για την θέση του δεξιού μπακ, δυο παίκτες… ερίζουν. Ο Μανόλης Παπαστεριανός και ο Κώστας Καζναφέρης με ίσες πιθανότητες και οι δυο. Και οι δυο είναι γρήγοροι για αντιμετωπίσουν τον Πορτογάλο, εξίσου δυνατοί (ίσως υπερτερεί λίγο στο κομμάτι αυτό ο Παπαστεριανός) και αρκούντως συνειδητοποιημένοι (ως έλληνες) για το τι εστί ένα τοπικό ντέρμπι. Σε περίπτωση που προτιμηθεί ο Καζναφέρης, είναι πολύ πιθανό να μετατεθεί ο Παπαστεριανός στα χαφ.

Η χρησιμοποίηση ή όχι του Καστίγιο στο βασικό σχήμα έχει εξελιχθεί σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες. Ο Μεξικανός είναι γεννημένος για τέτοια παιχνίδι, όπως έχει διδάξει η προϊστορία του στο ελληνικό πρωτάθλημα, από την άλλη όμως έχασε αρκετές προπονήσεις στη διακοπή και δεν έχει ξεκινήσει καλά.

Δεν αποκλείεται πάντως, η επιθυμία του Μεξικανού να αγωνιστεί καθώς και το κίνητρο που έχει να δικαιώσει την επιλογή των ανθρώπων του ΑΡΗ να τον κρατήσουν το καλοκαίρι, δίνοντάς του το μεγαλύτερο συμβόλαιο, να μετρήσει στην τελική του επιλογή. Αν ο Καστίγιο βρεθεί στο αρχικό σχήμα το πιο πιθανό είναι να μείνει εκτός ενδεκάδας ο Ακόστα.

Πηγή: allaboutaris.com