Facebook Pixel Συνάντηση "αιωνίων"
| 2011-10-26 07:59:00

Συνάντηση "αιωνίων"

Συνάντηση "αιωνίων"

Τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού παρέστησαν σε εκδήλωση χορηγού, μαζί με δύο ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, την Κατερίνα Στικούδη, αλλά και την Σάγια. Τι είπαν για το ντέρμπι που πλησιάζει.
 

Οι τρεις ερυθρόλευκοι Γιάννηδες, Φετφατζίδης, Μανιάτης και Ζαραδούκας, βρέθηκαν σε εγκαίνια καταστήματος για τις ανάγκες χορηγού εταιρίας και συνάντησαν τις Στικούδη και Σάγια. Φυσικά συνομίλησαν με τον κόσμο, πρόβαραν ρούχα και άλλα αξεσουάρ, ωστόσο δεν ήταν οι μόνοι ποδοσφαιριστές.

Αρκετά αργοπορημένοι έκαναν την εμφάνισή τους και οι Σεμπάτιαν Λέτο και Σωτήρης Νίνης, οι οποίοι εφόσον δεν ήταν... Άγγλοι στο ραντεβού τους δεν πρόλαβαν να συνομιλήσουν με τις δύο αιθέριες υπάρξεις (Στικούδη – Σάγια) αλλά και αρκετές άλλες που είχαν ήδη αποχωρήσει.

Βρήκαν όμως την ευκαιρία να τα πουν με τους «Πειραιώτες» συναδέλφους τους. Μάλιστα, ο «Φέτφα» δεν ήθελε να αποχωρήσει προτού εμφανιστεί ο Νίνης, τον οποίο όταν συνάντησε ρώτησε για την κατάστασή του και τον προέτρεψε να επιστρέψει γρήγορα στην ενεργό δράση για να τον συναντήσει στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ στο ντέρμπι του δεύτερου γύρου.

Όσο για τον «Σέμπα», αρκετός λόγος έγινε για το νέο τατουάζ που φέρει στον πήχη του αριστερού του χεριού και όπως αποκάλυψε σε πηγαδάκια έχει ιδιαίτερη σημασία για τον ίδιο και την μητέρα του, ενώ αυτό που γράφει είναι Fight until the end (σ.σ. να μάχεσαι μέχρι τέλους).

Πηγή: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags