Facebook Pixel Το έλυσαν ή το κουκούλωσαν;
| 2011-10-26 15:48:00

Το έλυσαν ή το κουκούλωσαν;

Το έλυσαν ή το κουκούλωσαν;

Τετ α τετ με τον Τραϊανό Δέλλα είχε σήμερα ο Σταύρος Αδαμίδης. Αφορμή φυσικά αποτέλεσε το σχόλιο που έκανε ο παραιτηθείς πρόεδρος της ΑΕΚ χθες στην NOVA σχετικά με την αποχώρηση του Ράφικ Τζιμπούρ.

Λήξαν θεωρείται το θέμα που προέκυψε ανάμεσα σε Αδαμίδη και τους αρχηγούς της ΑΕΚ, ύστερα από τον ισχυρισμό του πρώτου ότι ζήτησε τη γνώμη τους για την απομάκρυνση του Τζιμπούρ. Αυτή τουλάχιστον ήταν η ενημέρωση που έγινε σήμερα από την "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ.

Ο υπό παραίτηση πρόεδρος της Ένωσης, που βρέθηκε σήμερα στα γραφεία, κάλεσε τον Δέλλα (και με ενήμερο τον "Λύμπε"), προκειμένου να δοθούν αμοιβαίες εξηγήσεις και να λυθεί η παρεξήγηση. Ο 37χρονος δικηγόρος διευκρίνησε στον έμπειρο άσο ότι τότε τους είχε απλώς ενημερώσει για την απόφασή του να αποχωρήσει ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός και σε καμία περίπτωση δεν ζήτησε την άποψή τους.

Όμως, όπως φάνηκε και από το βίντεο, ο Αδαμίδης είπε εντελώς διαφορετικό πράγμα στη χθεσινή του συνέντευξη. "Συζητάω και με τους αρχηγούς. Υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια; Τι πρέπει να κάνουμε;(...) Ζήτησα και από τους αρχηγούς τη γνώμη τους και από τον προπονητή", ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Πάντως, στη σημερινή συνάντηση οι δύο άνδρες αποφάσισαν να αφήσουν στην άκρη το συγκεκριμένο θέμα, πράγμα που δείχνει πως μάλλον το... κουκούλωσαν παρά τα βρήκαν! Εξάλλου, συμφώνησαν πως υπάρχουν σοβαρότερα πράγματα για να ασχοληθούν, όπως για παράδειγμα ότι τα χρέη συσσωρεύονται και ότι πρέπει να βρεθούν άμεσα λύσεις... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags