Facebook Pixel Στα λεφτά τα βρίσκουν, στα χρόνια θα τα βρουν;
| 2011-10-27 08:00:00

Στα λεφτά τα βρίσκουν, στα χρόνια θα τα βρουν;

Στα λεφτά τα βρίσκουν, στα χρόνια θα τα βρουν;

Ο Ολυμπιακός θα αρχίσει άμεσα τις επαφές για την ανανέωση του συμβολαίου του Ιμπαγάσα, ωστόσο επίσημες συζητήσεις θα υπάρξουν το Δεκέμβριο. Για να κλείσει το deal όμως θα πρέπει να βρουν το "κουμπί" του.
 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός σκοπεύει να κάνει μία πρώτη κουβέντα με τον μαέστρο του μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ωστόσο πρόταση για νέο συμβόλαιο θα επιχειρήσει να κάνει σε περίπου δύο μήνες (Δεκέμβριο).

Το «κλειδί» της συμφωνίας μεταξύ Ολυμπιακού και Ιμπαγάσα θα είναι η χρονική διάρκεια του συμβολαίου που θα του προταθεί σε συνάρτηση φυσικά με το οικονομικό. Ο Κάνιο έχει δηλώσει, και από ότι φαίνεται το εννοεί, ότι δεν βάζει το χρήμα πάνω από το ποδοσφαιρικό επίπεδο που θα αγωνίζεται.

Αν δηλαδή θεωρεί ότι μπορεί να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο ακόμη δύο χρόνια και ο Ολυμπιακός του τα προσφέρει, τότε θεωρείται σίγουρο ότι δεν θα τα χαλάσει στο οικονομικό. Άλλωστε, αν δεν ήταν το Champions League στη μέση, μπορεί να μην ερχόταν στην Ελλάδα, όπως για τα χρήματα δεν πήγε στα Αραβικά Εμιράτα και στην Ρωσία.

Αν όμως δεν τα βρει με τον Ολυμπιακό, τότε κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του σε κάποια Αραβική ομάδα (του προσφέρουν 2 εκ. ευρώ το χρόνο) ή στην Ανζί (έχει πρόταση αλλά θα την συζητήσουν οι μάνατζέρ του τα Χριστούγεννα μετά το τέλος του πρωταθλήματος, στην Ισπανία όπου εδρεύει το γραφείο που τον εκπροσωπεί, μια και ο ίδιος εκεί θα περάσει τις γιορτές του). Πάντα στην περίπτωση που δεν υπάρχει στο προσκήνιο πιο ελκυστική πρόταση από σύλλογο που μετέχει σε ανταγωνιστικές διοργανώσεις.

Όσο για την πατρίδα του, φυσικά και ενδιαφέρονται για τον Ιμπαγάσα, ωστόσο επειδή ο ίδιος θέλει να αγωνίζεται μέχρι τα 40 του, μετά από δύο – τρια χρόνια που θα αποδεχτεί ότι τα πόδια του έχουν βαρύνει για πρωταθλήματα όπως τα Ευρωπαϊκά, θα επιστρέψει στην Αργεντινή και θα αποφασίσει σε ποια ομάδα θα πάει για να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags