Facebook Pixel Ιδού ποιοι είναι τα κορόιδα κύριε Νοτιά
| 2011-10-27 12:51:00

Ιδού ποιοι είναι τα κορόιδα κύριε Νοτιά

Ιδού ποιοι είναι τα κορόιδα κύριε Νοτιά

Οι φορολογούμενοι πολίτες που φορτώθηκαν τα βάρη του άρθρου 44, οι φίλοι της ΑΕΚ που έκαναν ρεκόρ στα διαρκείας, οι ποδοσφαιριστές που ακόμα περιμένουν τους μισθούς τους και οι προμηθευτές που ξέχασαν το χρώμα του χρήματος.

Γράφει ο Κυριάκος Θωμαΐδης...

Δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστη η δήλωση του εφοπλιστή Νίκου Νοτιά ότι «εγώ δεν είμαι το κορόιδο», εννοώντας ότι αδυνατεί να χρηματοδοτεί μόνος του την ΑΕΚ. Σε σχέση με τους άλλους... αμέτοχους μετόχους, έχει δίκιο. Σε σχέση με τους φιλάθλους της ομάδας, το μόνο που κάνει είναι να εκτίθεται ανεπανόρθωτα.

Καλώς ή κακώς ο κ. Νοτιάς είναι εκ των μεγαλομετόχων της Ενωσης και οφείλει να εισφέρει στην επιχείρηση. Μάλιστα έφτασε στο σημείο να βρίσκεται στη θέση του καπετάνιου και πρέπει να εγκαταλείψει το σκάφος τελευταίος. Αν δεν μπορεί να το σώσει και να το φέρει σε απάνεμα νερά, να δώσει λογαριασμό και να αποχωρήσει.

Οχι όμως μέσα από τη λογική του χαρίσματος... χρεών, κατά τη ρήση Κανελλόπουλου, ο οποίος –ούτε λίγο ούτε πολύ– δήλωσε ότι παραχωρεί δωρεάν τις μετοχές του! Λες και υπάρχει κάποιος αφελής που θέλει να πάρει το βάρος των χρεών.

Θέλει να μάθει ο κ. Νοτιάς ποια είναι τα πραγματικά κορόιδα;

1. Οι Ελληνες φορολογούμενοι πολίτες που είδαν το 2004 περίπου 100 εκατ. ευρώ να επιβαρύνουν τις τσέπες τους με την ένταξη της ΑΕΚ στο άρθρο 44. Είναι η απίστευτη ιστορία που ουδέποτε ερευνήθηκε, με τον δικηγόρο του Δημοσίου να... ξεχνάει να παρασταθεί στην τρίτη και κρίσιμη δίκη, παρότι είχε κερδίσει τις δύο προηγούμενες.

2. Οι φίλοι της ΑΕΚ που στήριξαν με θέρμη τη διοικητική προσπάθεια Ντέμη (όπου ήταν συμπαίκτης ο κ. Νοτιάς), πετυχαίνοντας ελληνικό ρεκόρ στην αγορά διαρκείας. Γρήγορα είδαν την κακοδιαχείριση και τις νέες μαύρες τρύπες...

3. Οι ποδοσφαιριστές που έχουν λαμβάνειν από μισθούς και συμβόλαια, έχοντας πειστεί ότι η διοίκηση Αδαμίδη θα αποκαθιστούσε την τάξη.

4. Οι προμηθευτές της ΑΕΚ που έχουν να δουν από το καλοκαίρι το χρώμα του χρήματος. Αυτή είναι μία οπτική που πρέπει να απασχολήσει δεόντως τον Ελληνοαμερικανό εφοπλιστή κι όχι μονάχα να νοιάζεται για την προσωπική του επένδυση στα Σπάτα.

Η άλλη ανάγνωση αφορά τον έτερο Καππαδόκη, Πέτρο Παππά, τον οποίο επιχείρησε προχθές να «αγιοποιήσει» ο Σταύρος Αδαμίδης. Ο κ. Παππάς προτίμησε τον τίτλο του... Supporter και την έξοδο από τη μετοχική σύνθεση. Οπως έλεγε ο Δημήτρης Χατζηχρήστος τώρα είναι η στιγμή να βοηθήσουν οι κύριοι Παππάς, Νοτιάς και Χατζηιωάννου. Ομως φως δεν φαίνεται από πουθενά...

Μέσα σε αυτό το κλίμα, ήρθε και το «άδειασμα» του κ. Αδαμίδη από τους Δέλλα - Λυμπερόπουλο για το θέμα Τζιμπούρ. Οι δύο αρχηγοί διέψευσαν και την οποιαδήποτε εμπλοκή τους στην αποχώρηση Χιμένεθ, επιδιώκοντας να αποποιηθούν τις ευθύνες, τώρα που το τσουνάμι και η εποχή των ταξί πλησιάζουν...

Πηγή: Εξέδρα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags