Facebook Pixel Πουλάει και τα Σπάτα;
| 2011-10-28 08:08:00

Πουλάει και τα Σπάτα;

Πουλάει και τα Σπάτα;

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Νίκος Νοτιάς φέρεται να έχει κρεμάσει πωλητήριο στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να μετριάσει τη χασούρα για την μεγάλη επένδυση που πραγματοποίησε.
 

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, ο Νίκος Νοτιάς φέρεται να είναι απογοητευμένος από τις εξελίξεις με το οικονομικό αδιέξοδο της ΠΑΕ ΑΕΚ, και όχι μόνο σκέφτεται να αποχωρήσει, αλλά ψάχνει ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες για να πουλήσει το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα.

Η ΠΑΕ έχει σοβαρότατο πρόβλημα ρευστότητας, όπως είναι γνωστό, με αποτέλεσμα να είναι σχεδόν ξεκάθαρο ότι δεν θα έχει τη δυνατότητα να τηρήσει κατά γράμμα το συμβόλαιο με την Μεσογαία ΑΕ και δεν θα καταβληθεί το ενοίκιο.

Ο Νοτιάς βλέπει απογοητευμένος να μπαίνει "μέσα" κάθε μήνα, αφού όχι μόνο δεν εισπράττει ευρώ, αλλά έχει να πληρώσει και τους τόκους του δανείου που πήρε προκειμένου να κατασκευάσει το έργο.

Πληροφορίες λένε ότι είναι ενοχλημένος και με τον Σταύρο Αδαμίδη, ο οποίος δεν έκανε εγκαίνια και δεν έδωσε το όνομα του πατέρα του Χιώτη επιχειρηματία, Χάρη Νοτιά, ώστε να του δώσει μια ηθική ικανοποίηση.

Για την ώρα δεν φαίνεται να βρίσκεται κάποιος ενδιαφερόμενος, ελέω κρίσης, ωστόσο ουδείς μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο κατάθεσης ασφαλιστικών μέτρων από τον Νοτιά για να διασφαλίσει τα ενοίκια, μια και με αυτόν τον τρόπο (την πώληση του συγκροτήματος) δείχνει να θέλει να αποκοπεί από ότι τον συνδέει με τη θητεία του ως διοικητικό στέλεχος ή μέτοχο της ΠΑΕ.

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags