Facebook Pixel Το deal με τον Ισάεφ
| 2011-10-30 09:00:00

Το deal με τον Ισάεφ

Το deal με τον Ισάεφ

Ο Ρώσος επιχειρηματίας με τον οποίο βρίσκεται σε συζητήσεις ο Αδαμίδης είναι ο Ρόλαντ Ισάεφ, Σε κρίσιμο σημείο οι επαφές, περιμένει την απάντησή του ο πρόεδρος της Ένωσης.
 

Στο 50-50 εικάζει το περιβάλλον του Σταύρου Αδαμίδη ότι βρίσκονται οι πιθανότητες να επενδύσει στην ΑΕΚ ο Ρόλαντ Ισάεφ. Ο υπό παραίτηση πρόεδρος της Ένωσης προσπαθεί να κλείσει το deal με τον Ρώσο επιχειρηματία ώστε να διασφαλίσει το μέλλον της ομάδας μετά την αποχώρησή του.

Ο Σταύρος Αδαμίδης μπορεί να έχει υποβάλλει την παραίτησή του στον Νίκο Νοτιά, και η απόφασή του να αποχωρήσει από την ΠΑΕ είναι αμετάκλητη, ωστόσο όπως τονίζει ο ίδιος θέλει να μπορεί να πηγαίνει στο γήπεδο και να ο κόσμος να τον χαιρετά. Γι' αυτό λοιπόν, εδώ και μερικές εβδομάδες βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με ανθρώπους που εκπροσωπούν τον Ισάεφ και περιμένει την οριστική απάντησή του για το κιτρινόμαυρο ενδιαφέρον του.

Ο Ισάεφ έχει εκφράσει την επιθυμία να συμμετάσχει στην ΠΑΕ, είτε ως μεγαλομέτοχος (παίρνοντας το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών) είτε ως μέτοχος (αγοράζοντας απλά ένα ποσοστό). Οι διαπραγματεύσεις αυτή τη στιγμή σε βρίσκονται σε κομβικό σημείο και σύντομα αναμένεται το τελικό deal ή no deal του Ρώσου.

Ποιος είναι ο Ισάεφ

Ο Ρόλαντ Ισάεφ είναι ένας εκ των τριών μετόχων της εταιρίας Patero D που δραστηριοποιείται στην κατασκευή και διαχείριση κτηρίων και συγκροτημάτων.Η περιουσία του υπολογίζεται στα 180 εκ. δολάρια και φέτος βρίσκεται στην 444η θέση των πλουσιότερων ανθρώπων στη χώρα του, ενώ πέρυσι ήταν στην 374η θέση.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags