Facebook Pixel Ο... αέρας του Κοστάντσο και το... κούρεμα του "Φέτφα"
| 2011-10-30 10:34:00

Ο... αέρας του Κοστάντσο και το... κούρεμα του "Φέτφα"

Ο... αέρας του Κοστάντσο και το... κούρεμα του "Φέτφα"

Θύμα των... ημερών ο Ολυμπιακός. Από τη μία ο Φράνκο Κοστάντσο βγαίνει, «φωνάζει» και πιάνει αέρα, με τα γνωστά αποτελέσματα και από την άλλη ο Γιάννης Φετφατζίδης εμφανίζεται λες και του έχουν «κουρέψει» 50% το αναμφισβήτητο ταλέντο του. Γράφει ο Χρήστος Σταθόπουλος.

Κάποτε θα γινόταν κι αυτό. Ο Ολυμπιακός υπέπεσε στην πρώτη εντός έδρας γκέλα από έναν ΟΦΗ πεισματάρη, ανθεκτικό και πάνω απ' όλα καλά στημένο.

Οι παίκτες του Αναστόπουλου έδειξαν να ακολουθούν πιστά τις εντολές του προπονητή τους, δεν άφησαν τις γραμμές τους σε κανένα σημείο του αγώνα, ούτε καν στο 2-0, και ανταμείφθηκαν για τη συνέπειά τους.

Αντίθετα, ο Ολυμπιακός δεν «βοηθήθηκε». Η ομάδα του Βαλβέρδε είχε διάθεση, η κατοχή μπάλας ήταν συντριπτική και η κυριαρχία της στο γήπεδο ήταν αναμφισβήτητη. Εως τον... από μηχανής Θεό, Φράνκο Κοστάντσο. Εξ ου και το «δεν βοηθήθηκε».

Στο πρώτο γκολ των Κρητικών ο τερματοφύλακας των «ερυθρολεύκων» επιχειρεί έξοδο του Μεσολογγίου. Βγαίνει -λάθος- με τόση φόρα, που δεν προλαβαίνει να δει πού πάει η μπάλα από την κεφαλιά του Μάντζιου, με αποτέλεσμα να... μπλοκάρει τον Μαρκάνο και να τον ισοπεδώσει. Η μπάλα, φυσικά, κυλούσε στο βάθος της εστίας του.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο katimagiko.gr.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags