Facebook Pixel Ο Κοστάντσο είναι... ανίκητος
| 2011-10-30 13:24:00

Ο Κοστάντσο είναι... ανίκητος

Ο Κοστάντσο είναι... ανίκητος

Λάθη κάνουν όλοι οι γκολκίπερ. Ακόμα και οι κορυφαίοι. Ομως τερματοφύλακας που να κάνει λάθη σχεδόν σε κάθε ματς, είναι σπάνια περίπτωση. Και ο Ολυμπιακός φαίνεται να έπεσε πάνω στην κέντα. Γράφει ο Κώστας Κουκουλάς.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης οφείλει να διενεργήσει ΕΔΕ και να αποδώσει ευθύνες για όσους άναψαν το πράσινο φως για να έρθει ο Κοστάντσο στο λιμάνι.

Χθες ο Αργεντινός, αντί να πιάσει την μπάλα, έπιασε το κεφάλι του Μαρκάνο και σίγουρα η φάση αυτή (με την οποία ο ΟΦΗ μπήκε στο παιχνίδι) είναι για να παίζει στα «high light» της σεζόν. Στον Ολυμπιακό όμως να γελάνε δεν μπορούν.

Αντίθετα πρέπει να προβληματιστούν, καθώς χθες πλήρωσαν τελικά ακριβά το λάθος του τερματοφύλακά τους. Οι δύο βαθμοί που άφησαν μετά από 17 σερί νίκες στην έδρα τους, μοιραίοι σίγουρα δεν μπορεί να χαρακτηριστούν από την όγδοη αγωνιστική.

Ο Κοστάντσο όμως μπορεί να χαρακτηριστεί τέτοιος Τραγικό λάθος στο πρώτο γκολ, μη έξοδος στη μικρή του περιοχή πριν από το δεύτερο και να πώς το άνετο 2-0 έγινε μέσα σε τέσσερα λεπτά 2-2, απέναντι σε μια ομάδα που δεν είχε περάσει για 70' τη σέντρα.

Βέβαια ο Βαλβέρδε δεν έχει να αντιμετωπίσει πλέον τον πονοκέφαλο με τον Αργεντινό γκολκίπερ. Ο Ολυμπιακός είχε και άλλα προβλήματα, που πάντως δεν τον εμπόδισαν να φτάσει στο 2-0.

Για παράδειγμα η έλλειψη κάθετης πάσας στο πρώτο ημίχρονο όπου δεν έπαιζε ο Ιμπαγάσα -όταν ο ΟΦΗ είχε παραταχθεί με εννέα παίκτες μπροστά από την περιοχή του Κάρολ- αλλά και το τεράστιο κενό που δημιουργήθηκε στον χώρο του κέντρο, όταν βγήκε (σωστά) για να πάρει ανάσες ο Ορμπάιθ. Οταν ο Βάσκος κάθισε στον πάγκο, ο Ολυμπιακός κόπηκε στα δύο.

Ακόμα και με αυτά, όμως, αν δεν είχαν γίνει τα δύο λάθη από τον Αργεντινό γκολκίπερ, το ματς δεν θα είχε γυρίσει και ο Ολυμπιακός θα πήγαινε με ήσυχο το κεφάλι του αύριο στη Γερμανία. Ομως, όπως είχε πει και ο Ντε Γκολ, η βλακεία είναι ανίκητη. Στον Ολυμπιακό ανίκητος είναι ο Κοστάντσο.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags