Facebook Pixel Ο Κοστάντσο φταίει και για την «οξεία μπαρτσελονίαση»;
| 2011-10-30 13:40:00

Ο Κοστάντσο φταίει και για την «οξεία μπαρτσελονίαση»;

Ο Κοστάντσο φταίει και για την «οξεία μπαρτσελονίαση»;

Ο Γιάννης Σερέτης «αθωώνει» τον Αργεντινό γκολκίπερ του Ολυμπιακού για μια σειρά ποδοσφαιρικών «αδικημάτων» που τού καταλογίζονται, αλλά θεωρεί ότι η καριέρα του στον Ολυμπιακό έχει τελειώσει!

Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό. Ακόμη και ο χαζομπαμπάς ξάδερφος, ο οποίος μόνο «άμπαλος» και «κολλημένος» δεν είναι, μόλις βγήκε από το «Γ. Καραϊσκάκης» φάνηκε απόλυτος μέσα στην πίκρα του: «Ελα ρε Γιάννη, δεν αντέχω άλλο ούτε εγώ που τους έλεγα ότι δεν φταίει σε όλα. Μας κρέμασε σήμερα, τους ξαναέβαλε στο παιχνίδι. Δεν πάει άλλο, σήμερα κόστισε και βαθμούς».

Προφανώς ήταν το αίσθημα με το οποίο αποχώρησαν οι περισσότεροι φίλοι του Ολυμπιακού χθες από το γήπεδο. Δεν είχα χρόνο να του εξηγήσω τη σκέψη μου για τον Φράνκο Κοστάντζο και για το τελικό αποτέλεσμα. Ηθελα να του πω πολλά, τρελαινόμουν να τον πειράξω και λίγο τον Νικόλα γιατί είναι και Κρητικός, μα τον άφησα να τρέξει να γαληνέψει στην εικόνα της μωρουδίστικης πριγκιπέσσας.

Μάλιστα λοιπόν. Πάλι ο Κοστάντζο! Ο ένοχος για ένα παιχνίδι του οποίου η εξέλιξη τυχαίνει σε κάθε «μεγάλο» μια φορά στα δύο χρόνια. «Κλασικό» φιλμάκι σε ματς Γολιάθ – Δαβίδ. Ο φιλοξενούμενος ταμπουρώνεται για να βγει το ημίχρονο (και ό,τι κάτσει στο δεύτερο), είναι διαβασμένος, παίζει με πάθος, ψυχραιμία και στρατηγική. Ο γηπεδούχος παίζει για να «καθαρίσει» γρήγορα. Γλυτώνει (ΠΟΙΟΣ; ΜΗΠΩΣ Ο ΚΟΣΤΑΝΤΖΟ;) το 0-1 στην μοναδική μεγάλη ευκαιρία του πρώτου μέρους, το βάζει στο 45’ χάρη στην κλάση του φορ του, 2-0 γρήγορα – γρήγορα στο β΄ μέρος και τελειώσαμε.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο gazzetta.gr.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags