Facebook Pixel Ο καλύτερος παίκτης των αντιπάλων
| 2011-10-30 13:57:00

Ο καλύτερος παίκτης των αντιπάλων

Ο καλύτερος παίκτης των αντιπάλων

Κάποια στιγμή θα πλήρωνε και στο πρωτάθλημα την αβεβαιότητα που έχει «φωλιάσει» κάτω από τα «ερυθρόλευκα» γκολπόστ. Και την πλήρωσε χθες με τον πιο... αθόρυβο τρόπο. Γράφει ο Γιάννης Λάβδας.

Ενας υγιής περίπατος για τον Ολυμπιακό, που μέχρι το 73' νικούσε με 2-0 τον ΟΦΗ, μετατράπηκε σε απώλεια δυο βαθμών, με βασικό υπαίτιο τον Φράνκο Κοστάντσο. Τον πορτιέρο που ανέλαβε το καλοκαίρι να καλύψει το μεγάλο κενό του Αντώνη Νικοπολίδη, αλλά προς το παρόν σε κάθε παιχνίδι αποτελεί τον καλύτερο παίκτη των αντιπάλων.

Χθες ο Αργεντινός μέσα σε τέσσερα λεπτά δέχθηκε δυο γκολ δικής του ευθύνης και ανάγκασε την ομάδα του όχι μόνο να πέσει από την κορυφή της βαθμολογίας, αλλά να ταξιδέψει και με κομμένα τα φτερά αύριο στο Ντόρτμουντ, εκεί που θα προσπαθήσει να διεκδικήσει όσες πιθανότητες της αναλογούν για πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πλέον και ο πιο καλόπιστος φίλαθλος βλέπει πως ο Ολυμπιακός χρειάζεται πάση θυσία τερματοφύλακα τον Ιανουάριο και πρέπει να ήρθε η στιγμή ο Ερνέστο Βαλβέρδε να δώσει κάποιες ευκαιρίες στον Μπάλαζ Μέγερι. Γιατί όσο άπειρος κι αν είναι ο Ούγγρος, χειρότερος από τον Αργεντινό αποκλείεται να είναι.

ΥΓ.: Τα τραγικά λάθη του Φράνκο Κοστάντσο δεν μειώνουν καθόλου τη μεγάλη επιτυχία του ΟΦΗ και του τεχνικού του Νίκου Αναστόπουλου. Ο «αλενατόρε» στο β' ημίχρονο έπαιξε με τρεις επιθετικούς (Μάντζιος, Καπάνταης, Χ. Λόπεθ) μέσα στο Καραϊσκάκη και δικαιώθηκε.

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags