Facebook Pixel Κοστάντσο, πες μας τι έχεις και δεν μας... δίνεις
| 2011-11-01 15:25:00

Κοστάντσο, πες μας τι έχεις και δεν μας... δίνεις

Κοστάντσο, πες μας τι έχεις και δεν μας... δίνεις

Μάλλον δεν το πρόσεξε. Εκείνος που διάλεξε το κόκκινου χρώματος «λαχείο» που λήγει στο... 17. Γράφει ο Ανδρέας Παπαλουκάς.

Μάλλον δεν κατάλαβε τις προθέσεις εκείνου που τον έπεισε να το πάρει, ότι αυτός ο αριθμός δεν... βγαίνει.

Οπως δεν βγαίνει από την εστία του ο Φράνκο Κοστάντσο. Θα μου πείτε, μήπως είναι προτιμότερο να κάθεται στην εστία του παρά να επιχειρεί εξόδους όπως εκείνη που επιχείρησε στο πρώτο γκολ του ΟΦΗ;
Κοστάντσο, πες μας τι έχεις και δεν μας... δίνεις

Ετσι όπως το βλέπετε, δίκαιο έχετε. Κάποιος άλλος... αναλυτής του φαινομένου Κοστάντσο, όμως, θα σας αντιτάξει τη φάση του δεύτερου γκολ της κρητικής ομάδας, κατά την οποία ο Αργεντινός τερματοφύλακας έπαιζε το δικό του παιχνίδι «φτου και βγαίνω», «φτου και δεν βγαίνω». Σιγά μην την πατούσε όπως στο πρώτο γκολ του ΟΦΗ που βγήκε εκείνος και μπήκε η μπάλα στα δίχτυα του.

Πάντως, για να λέμε «και του στραβού το δίκαιο», κάθε του έξοδος μοιάζει με έξοδο κινδύνου. Κι αν αυτό το διαπιστώνουμε εμείς, που βλέπουμε τα ματς του Ολυμπιακού από την τηλεόραση ή από το γήπεδο, τι να πουν και οι συμπαίχτες του... Καρδιοχτυπούν και το δείχνουν. Αν πιάσετε καμιά ματιά που του ρίχνουν, θα το αντιληφθείτε. Φονικό βλέμμα έχουν.

Πάντως, όσοι τον είχαν δει αγωνιζόμενο στη Βασιλεία απορούν και εξίστανται. Μπορεί να μην έβγαζε μάτια με την απόδοσή του, αλλά ήταν μία αξιοπρεπής παρουσία. Με εμπειρία, καθώς έχει αγωνιστεί και στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχει παίξει 87 ματς στη Ρίβερ Πλέιτ, έχει, στο παλμαρέ του, 31 συμμετοχές στην Αλαβές και 141 συμμετοχές στη Βασιλεία.

Αφήστε που όταν στις 25 του περασμένου Μαΐου αντικαταστάθηκε, στη φιέστα της τότε ομάδας του, σύσσωμο το γήπεδο σηκώθηκε και τον αποθέωσε. Οχι, βέβαια, επειδή θα τους... άδειαζε τη γωνιά, όπως κάποιοι κακεντρεχείς θα υποθέσουν, αλλά διότι ήθελαν κατ΄ αυτόν τον τρόπο να τον ευχαριστήσουν για την προσφορά του στην ομάδα τους.

Ναι, Ο.Κ., οι γκέλες τον έχουν πάρει από κάτω. Διότι δεν έχει καταφέρει να κάνει δύο συνεχόμενα καλά παιχνίδια. Κι ο κόσμος πόσο να τον στηρίξει; Προσπάθησε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου να τον χειροκροτήσει, μετά το 2-0, κι εκείνος, για ανταπόδοση, χάρισε δύο γκολ στους αντιπάλους.

Κάποιος τον έχει «μουτζώσει». Το σίγουρο είναι ότι τώρα πια και οι οπαδοί του Ολυμπιακού την ανοιχτή παλάμη τού την προσφέρουν. Απλόχερα. Καθώς το χέρι που χειροκροτεί, εύκολα απλώνεται για να μουτζώσει...

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags