Facebook Pixel "Πεπ δεν έχεις αρχ...", είπε ο... γυμνός Ζλάταν!
| 2011-11-03 16:54:00

"Πεπ δεν έχεις αρχ...", είπε ο... γυμνός Ζλάταν!

"Πεπ δεν έχεις αρχ...", είπε ο... γυμνός Ζλάταν!

Συνομιλίες με τον Γκουαρντιόλα και άλλα μικρά και μεγάλα μυστικά της Μπαρτσελόνα, αποκαλύπτει μέσω της αυτοβιογραφίας του (με τίτλο "Τα αφηγούμαι όλα, μένω γυμνός") ο Ιμπραΐμοβιτς.

"Σαν να περπατάς στα σύννεφα", χαρακτηρίζει αρχικά τη συμμετοχή του στην Μπαρτσελόνα, σε αποσπάματα του υπό έκδοση βιβλίου του και συμπληρώνει για τη σχέση του με τον Γκουαρντιόλα:

"Μου εξήγησε ότι στη Μπαρτσελόνα πρέπει να μένεις προσγειωμένος και ότι δεν πρέπει να έρχεσαι στις προπονήσεις με μία Porche ή μία Ferrari. Και γιατί πρέπει εκείνος να αποφασίζει τι αμάξι πρέπει να οδηγώ;".

Για το κλίμα στα αποδυτήρια της Μπάρτσα: "Είχαν όλοι κλειστά στόματα. Ο Μέσι, ο Τσάβι και ο Ινιέστα ήταν πάντα σιωπηλοί και όλοι υπακούσαν σε κάθε πράγμα, ήταν σαν σχολείο. Εγώ αντίθετα αγαπώ τον κόσμο που περνάει με κόκκινο το φανάρι, για να σας δώσω να καταλάβετε".

Για τις αλλαγές λόγω... Μέσι: "Άλλαζα μέσα μου, γινόμουν πάρα πολύ καλός, είχα χάσει εκείνη την κακία που με είχε βοηθήσει στο παρελθόν σε όλες τις ομάδες μου.

Όλα όμως χειροτέρεψαν όταν ο Μέσι πήγε στον Γκουαρδιόλα για να του ζητήσει έναν άλλο ρόλο στην ομάδα.

Ο Πεπ επέλεξε να τον ικανοποιήσει και από εκείνη την ημέρα ούτε καν με κοιτούσε στα μάτια. Προσπάθησα να του μιλήσω, του είπα ότι είμαι μία Ferrari και ότι εκείνος με χρησιμοποιεί σαν ένα Fiat".

"Δεν έχεις αρχ... "

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει τι είπε ο Ζλάταν στον Γκουαρντιόλα, στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ίντερ του Μουρίνιο:

"Δεν έχεις αρχ@@@@! Τα κάνεις πάνω σου μπροστά στον Μουρίνιο. Άντε γαμ@@@@...!".

Τέλος, ένα άλλο απόσπασμα με πολύ ενδιαφέρον, αφορά τον τρόπο που οδηγεί: "Οδηγώ σαν τρελός. Έχω οδηγήσει με 325 χιλιόμετρα την ώρα αφήνοντας πίσω μου περιπολικό. Έχω κάνει πολλές τρέλλες που δεν θέλω να σκέφτομαι".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags