Facebook Pixel Τινάζει την μπάνκα ο Μπουμσόνγκ
| 2011-11-05 15:19:00

Τινάζει την μπάνκα ο Μπουμσόνγκ

Τινάζει την μπάνκα ο Μπουμσόνγκ

Οι πιο ακριβοπληρωμένοι ποδοσφαιριστές των ομάδων είναι συνήθως οι επιθετικοί ή οι μέσοι, επειδή είναι αυτοί που κάνουν και τη διαφορά.

Σε όλους τους κανόνες υπάρχουν, όμως, και οι εξαιρέσεις. Ετσι, αύριο στο παραδοσιακό αθηναϊκό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής που θα αγωνιστεί δεν είναι ούτε επιθετικός ούτε μέσος. Είναι ένας αμυντικός, ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ!

Ο Γάλλος στόπερ τη φετινή χρονιά θα εισπράξει 1,2 εκατ. ευρώ και αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που οι διοικούντες την ΠΑΕ ήθελαν να τον πουλήσουν. Παρά τη μεγάλη μείωση που έκανε στο μπάτζετ του το «τριφύλλι», δίνει υπερδιπλάσια χρήματα σε σχέση με την Ενωση στους ποδοσφαιριστές που θα παίξουν ή θα είναι στην αποστολή στο μεγάλο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής.

Στον Παναθηναϊκό, από 900.000 ευρώ παίρνουν οι Λέτο, Καραγκούνης, ενώ ενδεικτικό της διαφοράς είναι ότι ο πιο ακριβοπληρωμένος από τους «κιτρινόμαυρους» που θα παίξουν είναι ο Παντελής Καφές που αμείβεται με 375.000 ευρώ. Σχεδόν το διπλάσιο ποσό θα πάρουν οι Σεντρίκ Καντέ και Κώστας Κατσουράνης.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags