Κακά τα ψέμματα είναι μια περίπτωση που "πουλάει" τρελά, τον πήρες και από τον Ολυμπιακό και κλαίνε με μαύρο δάκρυ στον Πειραιά, ε δεν γίνεται να μην προβληθεί περισσότερο από κάθε άλλον. Και είναι φυσικά και ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ!

Δεν είναι όμως και η μόνη αλήθεια. Ή αν θέλετε καλύτερα δεν είναι μονάχα αυτός το μυστικό για την απογείωση του φετινού Παναθηναϊκού. Και σας το λέει αυτό ένας άνθρωπος που μόλις στις 28 Ιουλίου έγραφε στη στήλη του στο LEOFOROS μετά το ματς με την Οντένσε πως "κέρδισε χρόνο, βρίσκει ΗΓΕΤΗ", αναφερόμενος στον Αργεντίνο.

Ειδικότερα από τη στιγμή που μετά τη διακοπή ο Φερέιρα άλλαξε σύστημα και τον πήρε από τα άκρα ο Λέτο κάνει παπάδες. Είναι σε δαιμονιώδη φόρμα, έχει σίγουρα και τρομερή ρέντα γιατί ότι πάει μέσα γράφει και σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Το ευτύχημα όμως για τον Παναθηναϊκό είναι ότι υπάρχουν κι άλλα παιδιά μέσα στην ομάδα που δίνουν όσα δίνει ο Αργεντίνος κι ας μην φαίνονται τόσο. Τι να πει κανείς για τον Ζέκα δηλαδή; Αυτό το παλικαράκι που μόλις είχε έρθει στην Αθήνα στο αεροδρόμιο τα έχασε επειδή είδε μπροστά του κάμερες.

Ε τώρα τα έχουμε χάσει εμείς μαζί του με αυτά που βλέπουμε και με το τσαγανό που έχει. Όπως και με τον Κουίνσι, ο οποίος είναι στιγμές που σου δίνει την εντύπωση ότι βαριέται μέσα στο τερέν και μόλις παίρνει τη μπάλα ζωγραφίζει όπως ο σκιέρ στο χιόνι μοιράζοντας σακούλες στους αντίπαλους αμυντικούς.

Όλο το άρθρο στο gazzetta.gr.