Facebook Pixel Ούτε που γνωρίζονται Τσάκας-Νιόπλιας
| 2011-11-09 12:33:00

Ούτε που γνωρίζονται Τσάκας-Νιόπλιας

Ούτε που γνωρίζονται Τσάκας-Νιόπλιας

Ο Βλάσης Τσάκας έχει εκφράσει κατ' επανάληψη την εκτίµησή του για τον Νίκο Νιόπλια, τον οποίο θα ήθελε να τοποθετήσει βοηθό του Ζεσουάλδο Φερέιρα, όµως δεν έχει κάνει καµία συζήτηση µε τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού.

Δεν πρόκειται άλλωστε για κάποιο άνεργο προπονητή, αλλά για τον εκλέκτορα της εθνικής Κύπρου. Εκτός αυτού ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Αλ Σαούντ δεν έχει µιλήσει ούτε και µε τον Φερέιρα για το συγκεκριµένο θέµα.

Και πώς να το κάνει αυτό βέβαια, αφού ακόµα δεν έχει ολοκληρωθεί το µεγάλο deal; Οταν τελειώσει, τότε ο Τσάκας θα έχει µία συζήτηση εφ' όλης της ύλης µε τον Πορτογάλο. Με τα δεδοµένα εξάλλου που γνωρίζουµε ο Ελληνας εκπρόσωπος του Σαουδάραβα θα έχει αυξηµένες αρµοδιότητες στην ΠΑΕ.

Σε ό,τι αφορά τον Νιόπλια, ο Κοζανίτης τεχνικός έχει ενηµερωθεί σχετικά µε όσα λέει γι' αυτόν ο Τσάκας, τον οποίο δεν γνωρίζει παρότι τη µισή ζωή του την έχει περάσει στο Ηράκλειο της Κρήτης, τόπο καταγωγής του ανθρώπου που επιχειρεί να υλοποιήσει το µεγαλύτερο deal στην ιστορία του Παναθηναϊκού...

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags