Facebook Pixel Βλάση, πήγαινε Κατάρ και φέρ' τον...
| 2011-11-10 10:20:00

Βλάση, πήγαινε Κατάρ και φέρ' τον...

Βλάση, πήγαινε Κατάρ και φέρ' τον...

Πιο αυθεντική φάτσα από τον Βλάση Τσάκα για να πείσει έναν θαυμαστή του ...Βέρτη να έρθει στην Ελλάδα, δεν υπάρχει. Μιλάμε για την ιδανική περίπτωση!

Ο εκπρόσωπος του Πρίγκιπα διαθέτει το προφίλ που απαιτείται (ευτραφής, χαλαρός, λουκ μπουζουκόβιου λουλουδιάρη) για να κάνει ...εντύπωση στον Ροναλντίνιο, να τον ψήσει ότι μιλάει "σοβαρά" και να τον βάλει σε διαδικασία να μπει στο αεροπλάνο για Αθήνα.

Από το βράδυ της Τρίτης γράψαμε για τη διαρκή επαφή που υπάρχει μεταξύ Βλάση Τσάκα και Ανδρέα Δημητρίου για τον Ροναλντίνιο και ώρες αργότερα ο εκπρόσωπος του Πρίγκιπα σε δηλώσεις του αποκάλυψε ότι θα πάει στο Κατάρ να δει το φιλικό της Αιγύπτου με τη Βραζιλία. Τυχαίο; Δε νομίζουμε...

Αφήνοντας κατά μέρος την πλάκα σχετικά με το παρουσιαστικό, βγαλμένο από μπουζουκλερί, του Βλάση Τσάκα, να σημειώσουμε ότι οι σχέσεις του με τον Κύπριο μάνατζερ και άνθρωπο του Ροναλντίνιο στην Ελλάδα, Ανδρέα Δημητρίου, είναι εξαιρετικές, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την έλευση στη χώρα μας του Βραζιλιάνου σούπερ παικταρά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags