Facebook Pixel Ο Μαραντόνα στην Τότεναμ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-11-10 13:05:00

Ο Μαραντόνα στην Τότεναμ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μαραντόνα στην Τότεναμ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έπαιξε ποτέ ο Ντιέγκο Μαραντόνα με φανέλα αγγλικής ομάδας; Όχι. Πως όχι; Κι όμως έπαιξε!

Ηταν την Πρωτομαγιά του 1986 λίγο πριν το Μουντιάλ του Μεξικού όταν ο "πίμπε ντ' όρο" αγωνίσθηκε με την Τότεναμ σε ματς προς τιμήν του Οσβάλντο Αρντίλες. Αγωνίσθηκε κλασσικά με το "10" στην πλάτη στο νικηφόρο 2-1 των "σπερς" κόντρα στην Ιντερ.

Ο Αρντίλες έκλεινε τότε οκτώ χρόνια στους "πετεινούς" και η διοίκηση των Λονδρέζων κάλεσε τους "νερατζούρι" του Μιλάνου για να τον τιμήσει για την προσφορά του. Ο υψηλότερος προσκεκλημένος στο "Γουαϊτ Χαρτ Λεϊν" βέβαια ήταν ο μεγάλος Μαραντόνα που έπαιξε δίπλα στους Κλέμενς, Ρόμπερτς, Χιούτον, Μάμπατ, Μίλερ, Γκάλβιν, Αρντιλες (Γουόντλ), Φάλκο, Κλαϊβ Αλεν, Χοντλ.

Στο Β' μέρος αν και είχε αποσυρθεί πριν από ένα χρόνο μπήκε και ο Πατ Τζένιγκς αντί του Κλέμενς ενώ για την Ιντερ έπαιξε και ο Ρουμενίγκε με τον Μπέργκομι. Η Ιντερ αγωνίσθηκε με τους Λοριέρι, Μπερνατσάνι, Μαρανγκόν, Μαρίνι, Φέρι, Μαντορλίνι, Φάνα, Κούτσι, Πελεγκρίνι, Μπρεϊντι και Μινάουντο.

Τα γκολ για την Τότεναμ πέτυχαν οι Μαρκ Φάλκο και Κλαϊβ Αλεν ενώ για την Ιντερ είχε ισοφαρίσει ο Λίαμ Μπρεϊντι. Δείτε το βίντεο από αυτό το ματς με τα μαγικά του Μαραντόνα ο οποίος είχε παίξει με τα παπούτσια του Κλαϊβ Αλεν αφού είχε ξεχάσει τα δικά στο ξενοδοχείο!

Πηγή: egland365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags