Facebook Pixel "Σε αυτά τα παιχνίδια παίζουν οι παλιοί..."
| 2011-11-12 15:20:00

"Σε αυτά τα παιχνίδια παίζουν οι παλιοί..."

"Σε αυτά τα παιχνίδια παίζουν οι παλιοί..."

Μπορεί να το είπε μεταξύ σοβαρού κι αστείου, αλλά ο Μάρκο Πάντελιτς έστειλε το ...μήνυμα στον Ερνέστο Βαλβέρδε ενόψει Παναθηναϊκού. "Είναι ένα απλό ματς", είπε ο Ιμπαγάσα.

Ο Σέρβος φορ φαίνεται ότι θέλει να παίξει σαν τρελός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Μετά το "μπορείς να με υπολογίζεις" που είπε στον Βαλβέρδε σε τετ α τετ που είχαν στην προπόνηση, έρχεται τώρα να πετάξει ακόμη μια σπόντα μεταξύ σοβαρού κι αστείου βέβαια, αλλά που είχε σίγουρα το νόημά της.

Ο Πάντελιτς ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους, στο περιθώριο της επίσκεψης στο Red Store το μεσημέρι, τι θα συμβούλευε τους νέους παίκτες της ομάδας για το ντέρμπι. Και απάντησε χαμογελώντας: "Δεν θα έλεγα τίποτα. Όντως η ομάδα έχει νέους παίκτες, αλλά σε αυτά τα παιχνίδια παίζουν οι παλιοί...". Θα προτιμήσει τον "παλιό" ο Βαλβέρδε άραγε; Χλωμό...

Από εκεί και πέρα, στην εκδήλωση που έδωσαν βροντερό "παρών" περίπου 500 φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκε και ο Ιμπαγάσα, ο οποίος είπε:

"Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Έχουμε ξαναπαίξει σε τέτοια ματς και ξέρουμε πώς είναι. Μπορεί να είναι ένα ντέρμπι, αλλά θα προσπαθήσουμε να το δούμε σαν ένα απλό ματς για να προετοιμαστούμε με ηρεμία", δήλωσε ο Αργεντινός και πρόσθεσε:

"Η παρουσία του κόσμου είναι πολύ σημαντική. Ελπίζουμε να τους δώσουμε χαρά. Είναι ένα ντέρμπι που ενδιαφέρει πολύ τον κόσμο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags