Facebook Pixel "Ο Βαλβέρδε δεν θέλει να παίζουν Έλληνες στον Ολυμπιακό!"
| 2011-11-13 14:11:00

"Ο Βαλβέρδε δεν θέλει να παίζουν Έλληνες στον Ολυμπιακό!"

"Ο Βαλβέρδε δεν θέλει να παίζουν Έλληνες στον Ολυμπιακό!"

Ένας ακόμη πρώην παίκτης του Ολυμπιακού επιτίθεται στον Ερνέστο Βαλβέρδε για το γεγονός ότι δεν του έδωσε ευκαιρίες! Ο λόγος για τον Γιώργο Κατσικογιάννη, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο στη Δόξα Δράμας.

"Γιατί ο Βαλβέρδε δεν θέλει να παίζουν Έλληνες παίκτες στον Ολυμπιακό και επειδή εγώ ήθελα να παίξω ποδόσφαιρο αναγκάστηκα να φύγω. Ο συγκεκριμένος προπονητής θέλει πίεση στο παιχνίδι για να έχει θετικό αποτέλεσμα για αυτό προτιμά έτοιμους παίκτες από το να δίνει ευκαιρίες σε άλλους", είπε στο "novasports.gr" για τον λόγο που έφυγε από τον Ολυμπιακό.

Σε ερώτηση αν η Δόξα είναι ένα σκαλοπάτι για να επιστρέψει κάποια στιγμή σε πιο μεγάλη ομάδα, επεσήμανε: "Αρχικά ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα. Ναι μεν την βλέπω σαν ένα σκαλοπάτι που θα μου δώσει την ευκαιρία να πάω σε μια μεγαλύτερη ομάδα όμως αυτό που θέλω εγώ τώρα είναι να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να έχουμε καλή πορεία".

Ο Έλληνας άσος ξεκαθάρισε πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει τη νίκη όταν θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα: "Αυτό που θέλω εγώ είναι το καλό της ομάδας μου. Πιστεύω ότι θα νιώσω κάπως παράξενα γιατί ήμουν από 12χρονών στον Ολυμπιακό αλλά αυτό που θα προσπαθήσω να επιδιώξω είναι να φύγουμε νικητές από το Καραϊσκάκης".

Στο τέλος, σχολίασε το ντέρμπι στο "Γ. Καραϊσκάκης", τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός θα πάρει τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό: "Ο Ολυμπιακός έχει καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό, έχει πάρα πολύ καλό ροστερ και παίζει μπροστά στον υπέροχο κόσμο του, οπότε δεν νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα. Θα είναι ο νικητής στο ντέρμπι του Σαββάτου". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags