Η ομάδα των Σερρών μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα της Football League, επικρατώντας του Εθνικού Αστέρα στην Καισαριανή με 1-0 με σκόρερ τον Γκόμεζ στο 47'.
Στο "Ελ Πάσο" Καλλιθέα και Πλατανιάς μοιράστηκαν βαθμούς, καθώς οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αποσπάσουν την ισοπαλία στο 94' με γκολ του Αρβανίτη, ενώ μέχρι εκείνο το σημείο η φιλοξενούμενη ομάδα κρατούσε τη νίκη στα χέρια της και το απόλυτο των νικών τις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Ωστόσο, το γκολ του Ναζλίδη στο 61' δεν στάθηκε αρκετό για τον Πλατανιά που ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Από εκεί και πέρα, η ΑΕΛ Καλλονής πέτυχε σπουδαία νίκη μέσα στη Φυλή του Θρασύβουλου με 1-0 με γκολ του Ταραχούλσκι στο 76'. Ο Αγροτικός Αστέρας επιβλήθηκε με 1-0 του Διαγόρα με σκόρερ τον Προβατίδη στο 14', η Αναγέννηση Επανομής επικράτησε με το ίδιο σκορ του Ηρακλή Ψαχνών με γκολ του Γκέσιου στο 40', ενώ η Αναγέννηση Γιαννιτσών πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης μέσα στην έδρα του Φωκικού, του οποίου και επικράτησε με 1-0 με γκολ του Κυζιρίδη στο 43'.
Αύριο ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής με την αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον Πανθρακικό στις 7 το απόγευμα.
Με το δεξί ο Πανσερραϊκός, "Χ" στο "Ελ Πάσο"
| 13/11/11 - 18:32
Νικηφόρο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Football League, πραγματοποίησε ο Πανσερραϊκός που επικράτησε του Εθνικού Αστέρα στην Καισαριανή με 1-0. Μοιράστηκαν βαθμούς Καλλιθέα και Πλατανιάς, νίκες για Καλλονή, Αγροτικό Αστέρα, Αναγέννηση Επανομής και Αναγέννηση Γιαννιτσών.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο