Ο ομοσπονδιακός τεχνικός λίγο πριν την αναχώρηση της Εθνικής ομάδας για την Αυστρία ενόψει του φιλικού της Τρίτης (15/11) απέναντι στην Ρουμανία, τόνισε: "Είναι ένα παιχνίδι το οποίο έχει να κάνει με την προετοιμασία της ομάδας για το EURO 2012".
Στη συνέχεια πρόσθεσε: "Μετά το το φιλικό κόντρα στη Ρωσία θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα που δεν πήγαν καλά και να δώσουμε χρόνιο συμμετοχής και σε κάποια παιδιά. Στο ματς με τη Ρωσία δεν έμεινα ευχαριστημένος σε πολλά σημεία".
Όσο για το ματς με τη Ρουμανία είπε: "Δεν πάμε για να χάσουμε. Όχι επειδή κυνηγάμε κάποιο ρεκόρ , αλλά επειδή φοράμε το εθνόσημο θέλουμε τη νίκη".
Τέλος, για τις διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού σχετικά με τη συμμετοχή των παικτών τους στην Εθνική λίγο πριν το ντέρμπι ανέφερε: "Εγώ δεν είμαι προπονητής ούτε του Παναθηναϊκού ούτε του Ολυμπιακού αλλά της Εθνικής Ομάδας".
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο