Ωστόσο, αναφερόμενος στη φράση που είπε "θα πηδάτε από τους φράχτες" για τη συγκεκριμένη μεταγραφή τόνισε ότι "στην Ελλάδα είμαστε στη χώρα της υπερβολής", αλλά πρόσθεσε στο ραδιόφωνο του "Sentra" ότι "όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά".
Από εκεί και πέρα, για τα υπόλοιπα μεταγραφικά που ακούγονται ο Τσάκας είπε ξανά ότι υπάρχει προσύμφωνο με τον Σικαμπάλα, αλλά για να ντυθεί στα πράσινα θα πρέπει να δώσει το "οκ" και ο Φερέιρα.
Επίσης, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κάτι για τον Γκέντο, ενώ χαρακτήρισε τον 20χρονο Χεγκάζι καλύτερο και από τον Βίντιτς!
Εξάλλου, τόνισε ότι δεν υπάρχει πριμ 1 εκ. ευρώ για νίκη με τον Ολυμπιακό, αλλά είπε ότι ...κάτι θα ανακοινώσει σχετικά ο Πρίγκιπας.
Όσο για το αν θα είναι το Σάββατο στο Φάληρο; "Περιμένω την απάντηση του κ. Μαρινάκη", τα λόγια του Τσάκα...
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο