Facebook Pixel "Μαζί με τον κόσμο ο πρίγκιπας!"
| 2011-11-15 17:08:00

"Μαζί με τον κόσμο ο πρίγκιπας!"

"Μαζί με τον κόσμο ο πρίγκιπας!"

Υπομονή ζήτησε από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού ο άμεσος συνεργάτης του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ, Μοχάμεντ Μπάσεμ, τονίζοντας πως αν υπάρξει καθυστέρηση στη μεταβίβαση των μετοχών θα είναι λόγω της πλευράς του Γιάννη Βαρδινογιάννη...

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ:

Για το αν ο οικονομικός έλεγχος θα ολοκληρωθεί σύντομα ή θα επεκταθεί:

Μέχρι τώρα από τη δική μας πλευρά έχουμε αναλάβει και εκπληρώσει τις υποχρεώσεις μας και περιμένουμε να υπογραφεί το οριστικό συμβόλαιο. Διαβεβαιώνω ότι οποιαδήποτε καθυστέρηση συμβεί δεν θα είναι δική μας αμέλεια ή πράξη.  Από τη δική μου πλευρά και του Σουλτάνου έχουμε λάβει πληροφορίες και διαβεβαιώσεις από τον υπουργό αλλά και υπόσχεση πως θα υπάρξει άμεση μεταρρύθμιση και αλλαγή στο νόμο. Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για αυτό.

Για το γεγονός ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ανησυχούν για μέλλον:

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού πάντοτε στηρίζουν την ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη και τους ευχαριστούμε εξ ονόματος του Σουλτάν. Έχουν φέρει την ομάδα πρώτη και με την καλή πίστη την οποία αντιμετωπίζουν τον Πρίγκιπα. Στόχος του Σουλτάν είναι ο Παναθηναϊκός να είναι πρώτος στην Ελλάδα και ένας από τους πιο ανταγωνιστικούς συλλόγους στην Ευρώπη. Περιμένουμε με ανυπομονησία το τελικό συμβόλαιο για υπογραφές. Ο Πρίγκιπας έχει δώσει σαφής και αυστηρές οδηγίες στο επιτελείο του, ώστε ποτέ να μην συμφωνήσουν να μειωθεί ο Παναθηναϊκός από τη θέση που είναι.

Για την οριστική ημερομηνία άφιξης του Πρίγκιπα στην Ελλάδα:

Η ημερομηνία της άφιξης του δεν βασίζεται στην αραβική πλευρά αλλά στην πλευρά των δικηγόρων του Πρίγκιπα, αλλά στην πλευρά των δικηγόρων του Βαρδινογιάννη. Όποτε μας πουν πως ο οικονομικός και νομικός έλεγχος έχει διευθετηθεί και υπογραφούν τα τελικά συμβόλαια τότε μέσα σε 72 ώρες από το τελικό ΟΚ, ο Πρίγκιπας θα έρθει στην Ελλάδα. Ο Πρίγκιπας θα ήθελε να βρεθεί και το Σάββατο ανάμεσα σε παίκτες και φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Την 14η Νοεμβρίου λάβαμε επιστολή από τον Παναγιώτη Πετρόπουλο στην οποίας μας ανέφερε πως θα έχουν το ΟΚ της πλευράς των δικηγόρων του Βαρδινογ ώστε να έρθουν το συντομότερο δυνατό.

Για το πριμ του Πρίγκιπα:

Ονειρο του είναι να κερδίσει ο Παναθηναϊκός μέσα στο Καραϊσκάκης και η ανησυχία του είναι να έρθουν πολλοί διάσημοι παίκτες για μεταγραφές και παράλληλα να προωθήσουν Έλληνες παίκτες. Τα σχέδια του θα πρέπει να τα ανακοινώσει η πλευρά του πρίγκιπα όταν υπογραφούν όλα τα συμβόλαια.

Για το αν θα δει το ντέρμπι ο Πρίγκιπας στην τηλεόραση:

Φυσικά και θα το παρακολουθήσει. Πάντα βλέπει τα ματς και ενδιαφέρεται για την απόδοση τις βιρτουοζικές ενέργειες των παικτών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags