Facebook Pixel «Κάνεις λάθος, Γιάννη μου… »
| 2011-01-29 09:59:00

«Κάνεις λάθος, Γιάννη μου… »

«Κάνεις λάθος, Γιάννη μου… »

Κίνηση ουσίας και όχι εντυπωσιασμού χαρακτήρισε ο Νικόλας Πατέρας την παραίτησή του από το Δ.Σ. του Παναθηναϊκού, απαντώντας στα «καρφιά» του Τζίγγερ. «Όποιος θέλει καταλαβαίνει… »

Οι σχέσεις μεταξύ του Ν. Πατέρα και του Γιάννη Βαρδινογιάννη είχαν αρχίσει να γίνονται καλύτερες το τελευταίο διάστημα, με τους δύο άνδρες να έρχονται ξανά κοντά. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, ότι δύο τους διατηρούν φιλία δεκαετιών, από όταν ήταν ακόμα σε νεαρή ηλικία.

Η κίνηση του Τζίγγερ, όμως, να αφήσει να διαρρεύσει ότι θεωρεί σκόπιμη και επικοινωνιακή κίνηση την αποχώρηση του Πατέρα από το Δ.Σ. της ΠΑΕ, δεν έμεινε χωρίς απάντηση.

Ακόμα και από το εξωτερικό όπου βρίσκεται αυτό το διάστημα, ο πρώην πρόεδρος σχολίασε σε συνομιλίες που είχε με συνεργάτες του: «Καμία επικοινωνιακή κίνηση δεν ήταν η παραίτησή μου από το Δ.Σ. Ήταν μια ξεκάθαρη κίνηση ουσίας, τους λόγους της οποίας τους εξήγησα στο δελτίου Τύπου και όποιος θέλει τους καταλαβαίνει».

Μένει να δούμε αν μέσα στο επόμενο διάστημα μπορούν Τζίγγερ και Πατέρας να… ξαναζεστάνουν τη σχέση τους, που επί των ημερών του πολυμετοχικού σχήματος έχει δοκιμαστεί αρκετές φορές…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags