Facebook Pixel "Γιατί όχι στο ελληνικό πρωτάθλημα;"
| 2011-11-16 09:03:00

"Γιατί όχι στο ελληνικό πρωτάθλημα;"

"Γιατί όχι στο ελληνικό πρωτάθλημα;"

Ο μάνατζτερ και αδερφός του Ροναλντίνιο, Νούνο Ασίς Μορέινα δεν σχολίασε τις δηλώσεις Τσάκα περί συμφωνίας με τον Βραζιλιάνο αστέρα, αλλά είπε ότι ο παίκτης θα μπορούσε να παίξει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην "Εξέδρα":

Ερωτηθείς για τις δηλώσεις του Τσάκα, είπε: "Δεν θέλω να μιλήσω γι' αυτό. Τον γνωρίζω τον κύριο Τσάκα και έχω μιλήσει μαζί του, αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω το περιεχόμενο της κουβέντας μας".

Για το ενδεχόμενο να φύγει ο αδερφός τους από τους "Φλα": "Δεν είναι τίποτα σίγουρο. Θα σκεφτούμε όλα τα πιθανά ενδεχόμενα και θα προσπαθήσουμε να αποφασίσουμε το καλύτερο για τον ίδιο".

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του "Ρόνι"στην Ευρώπη: "Αν υπάρξουν οι προϋποθέσεις να συμβεί κάτι τέτοιο δεν θα πούμε όχι. Άλλωστε νομίζω πως ολοκληρώθηκε κάπως άδοξα η καριέρα του εκεί και μία δεύτερη ευκαιρία θα ήταν ευπρόσδεκτη. Γιατί όχι στο ελληνικό πρωτάθλημα; Το ελληνικό πρωτάθλημα το παρακολουθώ στενά τα τελευταία χρόνια και διαπιστώνω τεράστια βήματα προόδου".

Σε άλλη εφημερίδα ο μάνατζερ του παίκτη είπε πως θα έρθει στην Ελλάδα σε ένα μήνα για να κάνει διακοπές...

"Έχω μεγάλο σεβασμό για την χώρα σας και τον ελληνικό λαό. Έχω πολλούς φίλους στην Ελλάδα, όπως και ο αδερφός μου. Ακούστε. Δεν μίλησα ποτέ και δεν σκοπεύω να το κάνω για λογαριασμό του αδερφού μου.

Πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο. Αυτό που μπορώ να σας αποκαλύψω είναι ότι θα βρίσκομαι στην Αθήνα σε περίπου ένα μήνα. 'Ερχομαι για διακοπές στην πιο όμορφη χώρα του κόσμου. Ίσως τα ξαναπούμε".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags